Nick Lachey si Vanessa Minnillo s-au mutat impreuna

 Revista VIVA
.

Nick Lachey si Vanessa Minnillo s-au mutat impreuna

Nick Lachey si Vanessa Minnillo s-au mutat impreuna

Nick Lachey

Draga Jessica, in caz ca mai aveai vreun dubiu, iata ca te anuntam oficial ca fostul tau, Nick, si noua sa prietena, Vanessa, au anuntat in fata lumii intregi faptul ca s-au mutat impreuna.

Un „martor ocular', care i-a vazut in plin proces de aranjare a noii lor locuinte, a declarat ca „Nick cara niste cutii enorme, iar Vanessa il ajuta cu cele mai mici'. Da, poate ea isi ducea doar cutiutele cu farduri. Sau cele cu bijuterii. Sau cele cu aer din Seychelles.

Daca tinem cont de dorinta Vanessei de a deveni mamica cat de curand, faptul ca s-au mutat impreuna nu ar trebui sa mire pe nimeni. Ooops, am zis „mire'???

„Vreau sa am 3 baieti si o fetita. Mereu mi-am dorit asta. Dar cand ma gandesc mai bine, nu vreau decat sa am copii sanatosi'.

Dincolo de simpatia noastra pentru Jessica Simpson, nu putem sa nu le uram celor doi „insuratei' toate cele bune si… sa fie cuminti!

Un text de: Claudia Cosma, Foto: www.cinemagia.ro

Publicat la data de 27.04.2007.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton