Nick de la N&D și fiica lui gătesc la Chefi la Cuție. Cum arată Andreea, la 14 ani

.

Nick de la N&D, fostul partener de scenă al Deliei în anii ’90, gătește astăzi la Chefi la cuțite. Nick de la N&D este însoțit de fiica lui, Andreea, care are 14 ani acum. Emoționată, fiica lui Nick de la N&D a mărturisit că îi tremurau mâinile la filmări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Îl mai țineți minte pe Nick de la N&D? Cânta cu Delia acum 20 de ani. Acum este familist convins și tatăl unei fete de 14 ani, pe nume Andreea. Împreună cu fiica lui, Nick de la N&D vine la Chefi la cuțite, cu doar câteva etape înainte ca jurizările pe nevăzute să se încheie.


Fiica lui Nick de la N&D, extrem de emoționată la Chefi la cuțite

Nick de la N&D a provocat-o pe fiica lui, Andreea, la un duel culinar la Chefi la cuțite chiar în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani.


‘Eu sunt foarte emoționată, am un gol în stomac. Îmi tremură mâinile. S-a declanșat panica! Până acum nu înțelegeam de ce concurenții au atâtea emoții!’, a declarat Andreea, fiica lui Nick de la N&D.

Citeste si: Ce mult a crescut fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D. Tânăra participă la concerte alături de tatăl ei

Citeste si: Îl mai țineți minte pe Nick de la N&D? Artistul a fost prezent la VIVA! Party 2018 și e transformat total

Citește și: Giulia,
adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:’A fost dificil și
dureros’. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV


Ce pasiuni are fiica lui Nick de la N&D

Înaltă cât tatăl ei, fiica lui Nick de la N&D se pare că îi calcă pe umeri fostului partener de scenă al Deliei. Cu păr lung și machiată discret, Andreea este vlogger și pentru că este și ea pasionată de muzică, muncește cot la cot cu Nick la proiectele muzicale în care este implicat acesta.

Se pare că tânăra este pasionată și de gătit, având în vedere că Nick de la N&D a avut curaj să meargă împreună cu ea la Chefi la cuțite.


Talismanul lui Nick de la N&D, dezvăluit de fiica lui

Nick s-a schimbat mult după ce trupa N&D s-a desființat. O vreme, a încercat să reînvie proiectul muzical alături de alte tinere dornice de afirmare și a renunțat la imaginea de băiat de cartier. Nick de la N&D este un tată responsabil, fiica sa având doar cuvinte de laudă despre el:


„Tata poartă în buzunar o măsea de minte pe post de talisman. Dacă o muscă intră în casă, el o prinde și îi dă drumul pe geam, căci îi este milă să o omoare’ , dezvăluia Andreea despre tatăl ei, Nick, acum ceva timp.