Nici o misiune nu este imposibilă pentru Tom Cruise! Cum se antrenează pentru a filma în spațiu și de ce i-a cerut ajutorul lui Elon Musk

 Cica Cristina
.

Nici o misiune nu este imposibilă pentru Tom Cruise! Este primul om din istorie care va filma în spațiu. Iată cum se antrenează actorul la NASA!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tom Cruise face istorie! Este de neoprit și nu se limitează doar la a-și face singur toate cascadoriile, ci acum va filma în spațiu, cu ajutorul SpaceX și al NASA.

Nimic nu pare să îl sperie pe actorul din Misiune Imposibilă, care atunci când își propune ceva nu se lasă până când nu-și duce munca la bun sfârșit!

Tom Cruise ArchiveTom Cruise Archive

Actorul în vârstă de 58 de ani, cu o avere estimată la peste 570 de milioane de dolari, a apelat la ajutorul lui Elon Musk pentru a-și împlini cea mai arzătoare dorință.

Actorul a pus deja la punct detaliile programului de pregătire spaţială în cadrul laboratoarelor NASA.

Tom Cruise, pregătit pentru condiții extreme

Tom Cruise a purtat numeroase discuții cu personalul de la NASA pentru a stabili antrenamentele cu astronauții.

Programul de pregătire se va întinde pe o perioadă de patru luni, iar Tom Cruise va trebui să fie pregătit pentru condițiile extreme la care va fi expus pe orbita Terrei.

Citește și: Nicole Kidman, dezvăluiri neașteptate despre viața alături de Tom Cruise! Ce le-a distrus căsnicia:”Nu puteam să îmi valorific potenţialul sexual”

Citește și: Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise, în secret!Nicole Kidman nu a iertat-o nici după moarte…

Citește și: Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe.Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Citește și: Cine sunt finalistele Bravo, ai stil! Celebrities și cine are cele mai mari șanse să câștige competiția

Costuri exorbitante pentru proiectul lui Tom Cruise

Pe lângă riscurile la care se expune, nici costurile unui astfel de proiect nu sunt de neglijat. Numai cheltuielile de deplasare la bordul aeronavei SpaceX depășesc un miliard de dolari. Tom Cruise, însă, nu-și face probleme de ordin financiar, dat fiind că deja a găsit sponsori care să investească în proiect, potrivit click.ro.

Tom Cruise va colabora pentru viitorul film de lungmetraj cu regizorul Doug Liman, cei doi – care au colaborat deja pentru „Edge of Tomorrow’ şi „Barry Seal’ – urmând să filmeze primele scene în spațiu în luna octombrie a anului 2021, sub coordonarea lui Michael Lopez-Alegria, cunoscut pentru expedițiile sale în spațiu. Conform Deadline, scenele vor fi filmate într-o navă a companiei private SpaceX.

Sursa foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton