Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani. Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

.

La 63 de ani, Neti Sandu are silueta unei femei de 30 și un tonus pe măsură! Astroloaga de la Pro TV a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată în fustă mini și pantofi cu toc, lăsându-și la vedere picioarele de manechin! Neti Sandu a primit numeroase complimente de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Zilele trecute, Neti Sandu nu a ratat ocazia de a-i ura „la mulți ani’ nepoatei sale, Andreea Căruțașu, una dintre fiicele surorii ei, Mari Kapelovies. Cu această ocazie specială, Neti Sandu a publicat o fotografie în care apare mai sexy ca niciodată, în fustă mini și tocuri.

Cum arată Neti Sandu în fustă mini la 63 de ani

La 63 de ani, Neti Sandu se îmbracă în culorii vii, râde mult, călătorește, se bucură de viață și face aceeași meserie, cu pasiune, din 95 încoace. În dragoste nu a avut noroc, dar prietenii și familia i-au fost și îi sunt pansament pentru suflet!


Neti Sandu a publicat pe Instagram o poză în care apare alături de nepoată și, ce să vezi, îi face concurență. Astroloaga de la PRO TV poartă o rochie mini, neagră, cu dres fin și pantofi cu toc.

Citește și: Anamaria Prodan, despre ultimele clipe de viață ale mamei sale, Ionela Prodan:A închis ochii cu un singur of: Laur

Citește și: Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan:„Asta este drama vieții mele, nu divorțul

Citește și: Simina, după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF:„Ei nu au fost prieteni. Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale


Neti Sandu a avut o adolescență marcată de restricții

Neti Sandu a avut o adolescență plină de restricții și ghidată după învățăturile din Biblie, fiind crescută în religia penticostală, una foarte strictă.

Neti nu s-a integrat niciodată în religia penticostală și nu a putut să urmeze regulile decât până la vârsta școlară.

,,Noi la bunici am învățat toate rigorile, toate regulile. Părinții nu erau credincioși penticostali, nu se duceau la biserică. Mi-am dat seama mai târziu că ei erau de fapt mai credincioși decât cei care mergeau la biserică.


Mama trăia chinuită ca sa respecte rigorile. Ea nu voia să participe la Adunare (n.r Penticostali) și a simțit ca măcar unul dintre copii va adera la această religie, dar eu nu am reușit.

Ăsta era Universul, acasă totul era reguli , respect față de Dumnezeu, veneau acasă toți de la Adunare. Apoi, mi-am dat seama ca nimeni nu trăiește așa. Asta era toata drama, că nu trăiești într-un univers din sticlă toată viața’, a mărturisit Neti în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.


Neti Sandu nu a avut noroc în dragoste

În urmă cu ceva timp, Neti Sandu a făcut mărturisiri emoționante despre trecutul ei amoros.

M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea.


A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion.

Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație, a dezvăluit Neti Sandu, citată de libertateapentrufemei.ro.