[FOTO] Neti Sandu, sejur plin de surprize în Turcia

 Adina Rosetti
.

Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului din fiecare dimineata de la Pro Tv, tocmai s-a intors dintr-un sejur plin de surprize placute, petrecut alaturi de nepoti si de prieteni pe meleaguri turcesti.

IMG_5951_resize

 

Surpriza cea mare a concediului din Antalya a fost logodna nepoatei mele, Alice. Prietenul ei a cerut-o in casatorie si, cu toate ca nimeni nu avea idee de planurile lui, totul a parut natural si firesc. Se potrivesc foarte bine, sunt impreuna de ceva vreme si vin amandoi din lumea sportului.', povesteste realizatoarea Horoscopului.

 

P1070400_resize

Adepta placerilor simple, Neti spune ca cel mai tare s-a bucurat de… apa! Cand intri in mare sau chiar si in piscina, parca ti se duc toate greutatile si toata oboseala. M-am relaxat foarte mult, cred ca apa m-a facut atat de fericita', spune Neti.

P1070659_resize

Desi recunoaste ca este mai mult genul turistului pasiv, caruia ii place sa se relaxeze pe sezlong, Neti a avut parte in cele 10 zile de vacanta atat de odihna, cat si de distractie: In fiecare seara era cate un spectacol interactiv, chiar si eu am jucat un mic rol intr-un show. Nepotii mei au participat, in schimb, la toate jocurile si intrecerile posibile. Intr-o seara am avut party cu spuma, in alta, «garden party» pe un teren de fotbal, unde turistii s-au jucat celebrul «rodeo» ', isi aduce aminte aceasta.

 

Corina Caragea, fotografii superbe din vacanţă

 

Cum in vacanta pana si regulile dietei sunt mai flexibile, Neti s-a lasat prada bunatatilor dulci din meniu: Aveau niste cornuri cu susan atat de fine, se desfaceau exact ca o dantela. Mi-au placut si placintele cu branza, dar si baclavalele lor, care nu erau deloc gretoase si puteau fi mancate chiar si pe caldura aceea de 38 de grade'. Astrologul recunoaste ca nu mananca asa ceva in mod normal, insa voleiul pe plaja si miscarea in apa au ajutat-o sa nu depuna niciun kilogram.

La intoarcerea in Bucuresti, Neti a venit cu bateriile incarcate, dar si cu doua suveniruri pretioase: Mi-am cumparat un inel cu ametist si un ceas din aeroport,  roz – bonbon cu pietricele, seamana cu un jeleu si mi se potriveste foarte bine', declara celebrul astrolog.

 

Foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton