Cum au apărut nepoatele Prințesei Diana la Festivalul de Film de la Cannes. Au avut rochii superbe

.

Gemenele Eliza și Amelia Spencer, nepoatele prințesei Diana, au avut o apariție spectaculoasă la premiera „Top Gun: Maverick”, de la Festivalul de Film de la Cannes. Amelia și Eliza sunt fiicele fratelui Dianei, Charles (58 de ani), al nouălea conte Spencer.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Gemenele Eliza și Amelia Spencer nu merg pe aceeași linie vestimentară, așa cum obișnuiesc să se îmbrace frații gemeni. Pe covorul roșu de la Cannes, cele două tinere, care sunt gemene identice, foarte greu de deosebit, așadar, au acaparat toate blițurile fotografilor.

Cum au apărut nepoatele prințesei Diana la Cannes

Eliza și Amelia sunt pasionate de modă și știu cum să facă să strălucească la fiecare apariție publică, așa cum s-a întâmplat la Festivalul de Film de la Cannes din 2022.


Surorile Spencer au purtat două creații ale designerului Alberta Feretti (71 de ani).

Amelia a optat pentru o rochie neagră lungă, fluidă, cu volane și pliuri, și părul prins în coadă, în timp ce Eliza a purtat o rochie neagră și lungă, dar cu detalii strălucitoare și cu talia marcată. Aceasta din urmă a ales cercei candelabru și o coafură simplă, cu părul îndreptat perfect și lăsat pe spate.

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică


Citește și: De ce voturile juriului din România și ale altor 5 țări au fost anulate, la Eurovision 2022. EBU:’Un juriu a votat pentru aceleaşi cinci ţări în Top 6

Ce spuneau gemenele Eliza și Amalia Spencer despre prințesa Diana

Amelia și Eliza aveau doar 5 ani când Prințesa Diana s-a stins din viață.

„Întotdeauna am considerat-o mătușa noastră. Crescând în Africa de Sud, nu am avut idee cât de mult impact a avut în lume decât mult mai târziu în viață’, mărturisea Eliza în ianuarie 2021, pentru Tatler.


„A fost incredibil de caldă, iubitoare și mămoasă. Întotdeauna a făcut eforturi să se conecteze cu noi în copilărie. Avea talentul de a citi inimile copiilor’, a completat.

Totodată, Eliza a povestit o întâmplare din trecut, o ieșire cu Diana la plajă, umbrită de prezența paparazzilor.


„Evident, era înfricoșător pentru noi, fiind atât de mici și neînțelegând ce se întâmpla. Dar a transformat totul într-un joc: cine ajunge prima la mașină.

Era minunat cum ne proteja într-un mod în care să ne simțim în siguranță, nu speriate. Habar n-aveam ce făcea la acea vreme’, a povestit Eliza, citată de unica.ro.

„În copilărie, am realizat pierderea enormă resimțită de tata și de restul familiei noastre. Mult mai târziu am realizat semnificația pierderii ei ca simbol în lume’, a completat Amalia.