„Sora mea crede că a murit”. Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la trei ani de la dispariție. Familia artistului a încetat căutările

 Ifrim Georgiana
.

Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la trei ani de la dispariție. Din anul 2018, familia artistului trece printr-o mare dramă, asta după ce Raluca Havârneanu, fiica surorii sale, a dispărut fără urmă. Tânăra, care la acea vreme avea vârsta de 31 de ani, locuia în SUA și era proaspăt divorțată de un cetățean american. Recent, cântărețul a făcut noi declarații pe marginea subiectului dureros, susținând că familia acestuia s-a resemnat deja cu cel mai sumbu scenariu. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei ani, Raluca Havârneanu, nepoata cunoscutului artist, a dispărut fără urmă și de atunci nimeni nu a mai aflat informații despre aceasta. Geanina, sora lui Mihai Trăistariu, a fost tocmai până în SUA pentru a-și căuta fiica, însă aceasta a fost de negăsit. În urmă cu ceva timp, fostul reprezentant al României la Eurovision suspecta că Raluca ar fi suferit o tulburare psihică sau ar fi fost victima unor răufăcători. La trei ani de la dispariția nepoatei sale, Mihai Trăistariu nu mai crede că o va reîntâlni și a recunoscut că familia sa a încetat căutările.

trasi-9trasi-9

Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la trei ani de la dispariție. Potrivit spuselor artistului, tânăra era stabilită în SUA de câțiva ani buni. După divorț, aceasta nu a mai putut fi contactată și i s-a declarat dispariția. Pe rețelele de socializare, cântărețul a făcut publice două fotografii cu nepoata lui, în speranța că ar putea fi recunoscută de cineva.

Citește și: „Au votat de pe conturi fake…” Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal'

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, mesaj tăios pentru frații Gavril, după ce i-au trimis în cursa pentru ultima șansă

Citește și: Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor 2023: „E greu când îți dorești ceva foarte tare și…”

Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la trei ani de la dispariție

Artistul spune că familia lui s-a resemnat cu dispariția Ralucăi Havârneanu, având în vedere că au trecut mai bine de trei de când nu s-a aflat nimic despre aceasta. Sora lui Mihai Trăistariu a luat în calcul cel mai sumbru scenariu, însă speră că fiica ei este în viață și nu dorește să ia contact cu familia.

„Nu s-a mai aflat nimic. Sora mea nu o mai caută, s-a dus și în America după ea, și la Guvern, că fata ei lucra cumva acolo, dar au zis că nu au cum să dea astfel de detalii. E ciudat! Sora mea mai are un băiat, dar s-a resemnat puțin, speranța ei e că fiica-sa doar a rupt legătura cu familia, dar nicidecum să pățească ceva. Ea crede cel mai mult că a murit, că nu-și explică că la 30 de ani fata nu mai ia legătura cu tine de 2-3 ani', a spus artistul, potrivit spynews.ro.

„Sora mea crede că a murit'

Se pare că Geanina și fiica acesteia au avut o relație destul de apropiată, așa că Mihai Trăistariu exclude posibilitatea ca tânăra să-și fi dorit să rupă legătura cu familia din cauza unor dispute. De aproximativ 10 ani, Raluca Havârneanu era plecată din țară.

„Chiar dacă te superi cu familia, pe ceva, tot mai dai un semn, spui că sunt bine, nu vreau să mai vin acasă, nu vreau să vă mai văd, nicidecum să nu mai răspunzi la mesaje. Ar trebui să aibă 32-33 de ani.

Ele au avut o relație bună, au mai fost discuții ca între mamă-fiică, dar discuții minore, nicidecum certuri mari, dar asta nu înseamnă că nu mai vorbești cu mama, că nu ți-a făcut nimic. Fata era plecată de 10 ani la studii, a făcut în Germania 4 ani, în America, adică nu mai era acasă ca să zici că s-ar fi certat cu mama ei, plus că nu locuiau împreună, deci nu poți să zici că era ceva, nu știu, ciudat totul', a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton