Nelu Cortea, clipe de panică la America Express 2023, după ce i s-a făcut rău: „Nu mai pot să respir”. De ce boală suferă

 Ifrim Georgiana
.

În ultima ediție a emisiunii difuzate pe Antena, Nelu Cortea a trecut prin clipe de panică la America Express 2023, după ce i s-a făcut rău. Comediatul a cedat în fața efortului depus în timpul unei probe și a avut nevoie de o pauză pentru a-și reveni. Cătălin Bordea s-a speriat când l-a văzut în această situație și i-a fost alături în momentele dificile. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Aflați în Columbia, în drumul spre misiunile din Bogota, echipa formată din cei doi comediați a întâmpinat câteva probleme. Nelu Cortea s-a simțit rău și a avut nevoie de câteva minute de repaus, ceea ce l-a îngrijorat pe Cătășin Bordea. În ultima ediție a show-ului de supraviețuire, concurenții au trecut prin câteva provocări dificile și neașteptate. Aceștia au fost supuși unui test de cunoștințe, au memorat un exercițiu de dicție în limba spaniolă și le-au încercat să-i facă pe localnici să râdă, probă ce le-a dat mari bătăi de cap unora dintre aceștia. La un moment dat, Nelu Cortea a trecut prin clipe de panică la America Express 2023, după ce i s-a făcut rău.

am9aam9a

În a doua parte a emisiunii, participanții la „America Express' s-au îndreptat către o fermă de porci, acolo unde îi aștepta următoarea provocare. În drum spre următorul punct de pe hartă, Nelu Cortea a acuzat stări de rău și insuficiență respiratorie, recunoscând că este diagnosticat cu astm.

Citește și: Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani. De ce a apelat la psiholog: „Aveam multe episoade în care plângeam și…”

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că i-a plăcut să încalce regulile la America Express: „Sunt ca un animal de pradă. Frica celorlalți mă excită”

Citește și: Ce sacrificii a făcut Mădălina Craiu pentru a juca în Clanul. Actrița a studiat lumea interlopă: „Nu ne imaginăm cât este de prezentă în viața noastră' / EXCLUSIV

Citește și: „Singurul solist român care avea șansa reală să câștige Eurovision și nu l-am trimis'. Horia Moculescu, despre Laurențiu Cazan, la 30 de ani de când a participat la Eurovision

Nelu Cortea a trecut prin clipe de panică la America Express 2023, după ce i s-a făcut rău

Neli Cortea a cedat în fața efortului și a epuizării în ultima ediție a show-ului difuzat la Antena 1. În timp ce urca un deal, comediatul a început să gâfâie și a acuzat probleme de respirație. Acesta s-a oprit în loc și a mărturisit că se confruntă cu aceste simptome de câteva zile. Văzându-l în această situație, Cătălin Bordea a intrat într-o stare de panică, însă a reușit să-l consoleze pe coechipierul său.

„Ce naiba am, că de vrei 3 zile nu mai respir ca lumea. Stai un pic aici, că nu mai pot. Nu pot să iau tot aerul', a declarat comediatul.

La testimoniale, Nelu Cortea a recunoscut că suferă de astm: „Nu mă puteam liniști, nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii. Eu am astm de nimic, numai că nu e nasol, poate mi se întâmplă o dată pe an. Nu mi s-a întâmplat până acum așa, am fost expus la efort mult mai mare și n-am avut problemă'.

Cum a reacționat Cătălin Bordea când Nelu Cortea nu mai putea să respire

Cătălin Bordea a intrat într-o stare de panică în momentul când coechipierului său i s-a făcut rău, mai ales că abia aflase că Nelu Cortea suferă de astm. În final, starea lui de sănătate s-a ameliorat, așa că a revenit pe traseu. Așa cum i-au obișnuit pe cei de acasă, cei doi concurenți au făcut haz de necaz și au reușit să ajungă la următorul punct de pe hartă.

„M-am speriat, chiar m-am speriat. Până acum eu chiar nu l-am crezut că are astm. Am crezut că se bagă în față la vaccin, vorbesc serios. Nu l-am văzut niciodată așa. Acuma îmi arăți astmul tău? M-am gândit ca în filme, să îi bag un pix în gât', a spus acesta.

„Voi vă dați seama cu cine am mers eu pe drum? Eu nu ajung întreg, mă omoară nebunul ăsta, că a văzut el filme cu doctori!', a glumit Nelu Cortea pe seama colegului său.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton