Nelly Furtado e insarcinata

 Revista VIVA
.
Nelly Furtado a anuntat intr-o emisiune a unui post de televiziune chilian ca este insarcinata, confirmand astfel speculatiile din ultimul timp.

Nelly FurtadoLa ceremonia Grammy Awards de la Los Angels, cantareata a aparut intr-o rochie vaporoasa, dand apa la moara celor care spuneau ca este insarcinata.

Nelly a ales televiziunea chiliana pentru a confirma ca ea si iubitul sau, Demacio Castellon, un inginer canadian, asteapta un copil.

Nelly Furtado mai are o fetita in varsta de 4 ani al carui tata este DJ Jasper Gehunia, interpreta hitului „IM Like a Bird' reusind sa impace extrem de bine viata de familie cu cea profesionala.

Cea care este cunoscuta drept favorita lui Timbaland marturisea cu putin timp in urma ca este o persoana foarte familista si ca isi mai doreste un copil.

2008 este anul copiilor la Hollywood. Dupa ce Christina Aguilera, Nicole Ritchie, Milla Jovovici sau Jennifer Lopez au nascut, Nicole Kidman, Jessica Alba, Cate Blanchett sau Angelina Jolie vor deveni mame anul acesta.

Cititi, de asemenea:

Nelly Furtado: Prietena cu fostul sot

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton