Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani: „Nu o să mă opresc din toată activitatea”

.

Nea Mărin se pensionează. Pe lângă cariera în televiziune, Marin Barbu este și unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România. Făcând parte din Centrul Național de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale, acesta a oferit consultanță ansamblurilor profesioniste din România. După o carieră de câteva decenii, se pare că a venit și momentul ca acesta să se retragă din activitate. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


La 65 de ani, Nea Mărin se bucură de o carieră de succes și de o familie împlinită. Emisiunea „Poftiți pe la noi!’, moderată de acesta, a spulberat audiențele TV din România, formatul fiind apreciat la scară largă. La vârsta de numai 15 ani, Marin Barbu era numit coregraful Ansamblului Faur din București. Ulterior, acesta a făcut parte din grupul de dans „Călușarii din Costești’ și, în cele din urmă, a devenit coregraf la Centrul Național de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale. Într-un interviu recent, acesta a mărturisit că se pregătește de pensionare, susținând că și-ar dori ca nepoții săi să-i calce pe urme și să devină profesori de dans.


Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani. Coregraful a mărturisit că așteptă cu nerăbdare momentul când se va retrage din activitate, însă asta nu înseamnă că nu va mai profesa deloc. Acesta și-a făcut câteva planuri de viitor și speră ca cei doi nepoți să ducă mai departe cariera clădită în ultimii zeci de ani.

Citește și: Ce dietă ține Nea Mărin și cum se menține în formă, la 64 de ani:„Timp de 20 de ani nu am consumat carne de porc. În fiecare dimineață mănânc…’ / EXCLUSIV


Citește și: Relația dintre Nea Mărin și Daniela Crudu s-a răcit după scandalul din emisiune:'Eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei'

Citește și: Sișu, declarații scandaloase despre Nosfe, după moartea lui:'Avea haine scumpe mereu' / Cei doi au avut un conflict, în trecut

Citește și: Fiica actorului Constantin Codrescu este furioasă pe soția tatălui ei, după moartea acestuia:'Putea să mă sune să vin, să mi iau adio de la el'


Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani

Într-un interviu pentru Antena Stars, coregraful a mărturisit că au mai rămas câteva luni până se va retrage din activitate. Acesta și-a propus să petreacă mai mult timp cu nepoții săi, pe care i-ar plăcea să-i vadă profesori de dans într-o bună zi.

„Am un program foarte frumos pe care mi l-am făcut și îmi e drag de el. Îmi dedic anii aceștia frumoși, la vârsta aceasta, că mai am câteva luni și ies la pensie, nepoților. Toate ziua îmi place să fiu cu ei, să îi duc, să îi aduc, să mă duc cu ei la dans. În viitorul foarte apropiat mi-am propus să îi fac și pe ei profesori de dans, să le dau câte o grupă și Anei și lui Darius’, a mărturisit coregrajul.


„De abia așteptam și eu să ies la pensie’

Nea Mărin a mărturisit că îi surânde statutul de pensionar în acte, însă asta nu înseamnă că va opri toate proiectele pe care le-a desfășurat până în prezent. De-a lungul timpului, coregraful a lucrat cu numeroase vedete și ansambluri de dans din România.


„De abia așteptam și eu să ies la pensie, ca orice om, aștept pensia. De abia aștept să văd că scrie acolo „pensionar’, dar eu muncesc mai mult ca înainte. Nu o să mă opresc eu din toată activitatea mea că scrie „pensionar’, la 65 de ani’, a mai adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook