Nea Mărin a spus când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte: "Mi-a zis că de trei săptămâni nu mai sunt împreună..."

.

Nea Mărin a avut o primă reacție publică după ce s-a aflat că Theo Rose și nepotul lui s-au despărțit. Nea Mărin este de părere că celebritatea le schimbă viața tinerilor și a declarat că asistă cu uimire la diverse despărțiri mai mult sau mai puțin celebre, după relații lungi. Vedeta Antena 1 a dezvăluit, totuși, că l-a avertizat pe nepotul lui să aibă grijă în relația cu Theo Rose.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Nea Mărin a dezvăluit în premieră că Theo Rose și nepotul lui s-au despărțit de doar trei săptămâni, timp în care cântăreața s-a îndrăgostit deja de regizorul Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar. Nu s-a vehiculat niciodată ideea că Theo Rose și Anghel Damian ar fi fost împreună de mai mult timp, de când fiecare dintre ei era implicat în altă relație, astfel că rămâne varianta oficială: cei doi s-au îndrăgostit nebunește în doar trei săptămâni unul de celălalt.


Ce spune Nea Mărin despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui

Nea Mărin a mărturisit la Antena Stars că nu știa nimic despre despărțirea dintre cei doi, însă l-a sunat pe nepotul său, Alex, și a aflat că ei nu mai formează un cuplu de trei săptămâni.

Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui.


Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit…Lumea a luat-o cum a luat-o', a declarat Nea Mărin la Antena Stars.


Citește și: Lovitură de teatru! Deși s-a aflat recent de relația lor, Anghel Damian o iubește pe Lia Bugnar de 7 ani:Suntem de mult timp împreună, ne-am îndrăgostit pe scenă

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:’Suntem parteneri în absolut’

Nea Mărin a spus când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte

Theo Rose a fost cea care a făcut anunțul în public despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte, asta după ce în presa din România au apărut mai multe imagini cu ea și noul iubit, Anghel Damian.


‘Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit’, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Anghel Damian și-a asumat relația cu Theo Rose


După ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian, a venit și rândul regizorului să aibă o primă reacție.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, a declarat Anghel Damian.


Cum a reacționat Lia Bugnar după ce s-a aflat că Anghel Damian se iubește cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși în timp ce se sărutau pe stradă și astfel s-a aflat că fiecare s-a despărțit de partenerul pe care îl știa toată lumea, respectiv Alex Leonte și Lia Bugnar.

Scenaristul serialului „Clanul’ și artista și-au asumat relația de iubire. Lia Bugnar a avut o primă reacție referitoare la acest subiect.

Contactată de Cancan.ro, actrița a avut un răspuns revoltător și s-a declarat deranjată de intenția jurnalistului.


Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…,a declarat actrița Lia Bugnar.