Natalie Portman se marita. Vezi data alesa de actrita

.

Actrita americana Natalie Portman si logodicul ei, Benjamin Millepied, se vor casatori in California in vara acestui an.

Cei doi s-au logodit in 2010, iar in luna februarie, presa americana a vorbit despre o casatorie secreta a cuplului, dupa ce actrita si logodnicul ei au fost vazuti purtand verighete la gala de decernare a premiilor Oscar de la Los Angeles, scrie express.co.uk.


Astfel, surse din presa internationala sustin ca cei doi intentioneaza sa se casatoreasca pe 5 august, in California, in cadrul unei ceremonii private.

„Natalie si Ben se vor casatori in regiunea Big Sur din California. Este unul dintre locurile preferate de Natalie – de fiecare data merge acolo pentru a se relaxa si a scapa de presiunea din Los Angeles', a declarat aceasta sursa.

O alta sursa declara ca „la aceasta nunta vor participa doar prietenii apropiati si membrii celor doua familii. Va fi o ceremonie foarte relaxata. Ei nu vor trimite invitatii. S-ar putea chiar ca Natalie sa nici nu poarte o rochie de mireasa„.

Foto: Hepta