Natalie Imbruglia, mamă pentru prima dată la 44 de ani, după ce a apelat la un donator de spermă. Prima POZĂ cu bebeluşul

.

Natalie Imbruglia a devenit mamă pentru prima dată la 44 de ani, după ce a apelat la un donator de spermă. Cântăreaţa a născut un băieţel pe care îl va boteza Max Valentine, anunţul fiind făcut pe contul său de Instagram.

„Bine ai venit pe lume, Max Valentine Imbruglia! Inima îmi sare din piept #băiatulmeu’, a scris Natalie Imbruglia pe Instagram.


În iulie, cântăreaţa dezvăluia că este însărcinată cu primul ei copil, în urma unei fertilizări in vitro, cu spermă obţinută de la un donator anonim.

Vezi când poți rămâne gravidă folosind acest calculator de fertilitate!

„Nu am înghițit un pepene!’, a glumit Natalie, în vară, pe seama fotografiei în care apare însărcinată. „Sunt gravidă cu primul meu copil, care se va naște în această toamnă și acest lucru este posibil datorită fertilizării in vitro, cu ajutorul unui donator de spermă. Cei care mă cunosc știu că îmi doream de foarte mult timp acest lucru!’, spunea Natalie în luna iulie.


În acelaşi mesaj, Imbruglia a anunţat că a încheiat un contract cu casa de discuri BMG şi că, în ultimul an şi jumătate, a scris foarte multe cântece.

Natalie Imbruglia a divorţat în 2008, după cinci ani de mariaj, de rockerul Daniel Johns, solistul trupei Silverchair, şi a mai avut o relaţie cu David Schwimmer, star al serialului „Prietenii tăi/ Friends'.