Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași: „A fost perfect”

.

Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Vineri, prezentatoarea și soțul ei, Florin, au făcut cununia relioasă, iar nași le-au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Pe rețelele de socializare, proaspăta mireasa a postat câteva fotografii din cadrul celui mai important eveniment din viața sa, susținut că totul a decurs exact așa cum visa. Iată cum a arătat mireasa în ziua nunții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Nasrim și soțul ei sunt împreună de 8 ani. În 2018, la sfârșitul lunii octombrie, frumoasa prezentatoare a fost cerută în căsătorie. În timp ce Nasrin credea că urma să participe la o ședință foto, aceasta avea să fie, de fapt, cerută în căsătorie. La acea vreme, colegul său, Andrei Ștefănescu, a fost complicele partenerului ei, făcând posibilă surpriza. Anul trecut, cei doi au spus „DA’ în fața ofițerului de stare civilă și, în urmă cu trei zile, au primit binecuvântarea preotului.


Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Fosta prezentatoare de la „Star Matinal’ a radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața sa. Bruneta a arătat spectaculos și a optat pentru o rochie care i-a pus în evidență formele.

Citește și: Cu ce se ocupă Nasrin Ameri, după ce a plecat de la Antena Stars.Ce spune despre demisia lui Dan Negru, de la Antena 1


Citește și: Nasrin Ameri și-a dat demisia de la Antena Stars, în direct:„Se încheie un capitol important din viața mea’

Citește și: Marcela Fota iubește din nou, la doi ani de la moartea soțului:'Viața are cursul ei…'

Citește și: Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț:„Datorită ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste’

Nasrin Ameri s-a căsătorit religios

În ziua cea mare, Nasrin Ameri a purtat o rochie mulată și un voal lung. Aceasta a optat pentru un machiaj simplu, iar pentru coafură a ales niște bucle lejere. Nici mirele nu a fost mai prejos, astfel încât Florin a fost îmbrăcat într-un custom negru, elegant.


Nașii, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, au purtat, la rândul lor, ținute extrem de rafinate. Valentina Pelinel a purtat o rochie lungă, într-o nuanță de violet, în timp ce soțul ei a optat pentru un costum clasic, asemănător cu cel al mirelui.

„A fost perfect! A fost așa cum am visat! Vă mulțumim din suflet pentru toate urările! AMERItat!’, a scris fosta prezentatoare pe rețelele de socializare.


„Am refuzat propunerile ca nunta să fie filmată’

Înainte de marele eveniment, Nasrin Ameri a susținut că și-a dorit ca nunta sa să aibă loc într-un cadru intim, motiv pentru care a refuzat orice exclusivitate TV. Aceasta a recunoscut că și-a ales cu atenție invitații, dorindu-și alături persoane cărora le-ar face cu adevărat plăcere să ia parte la cea mai importantă zi din viața sa.

„Totul se va petrece în interior…Vor fi 200 de invitați, așa mi-am dorit de la început, să chemăm oameni de care am fost sigură că le va face plăcere.


Am refuzat propunerile ca nunta să fie filmată de vreun post de televiziune. Când știi că ai camere care filmează non-stop.

Nu mai poți să fii atât de lejer, să te simți tu în elementul tău. Nunta e o petrecere în care lumea trebuie să se distreze’, a declarat prezentatoarea înainte de nuntă, potrivit impact.ro.

Sursa foto: Instagram