Narcisa Suciu, la un pas de moarte, acum 10 zile: "M-au băgat direct în operație ca să mă salveze"/ Ce a pățit și cum se simte acum

.

Narcisa Suciu a fost la un pas de moarte zilele trecute și spune că medicii au fost nevoiți să o opereze de urgență pentru a-i salva viața. Totul s-a întâmplat pe 18 iulie, după ce a început să se simtă foarte rău în weekend, când Narcia Suciu a cântat la Baia Mare și apoi la București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Luni, pe 18 iulie, după un weekend în care a cântat, Narcisa Suciu a mers la spital, pentru că se simțea rău și în urma unor analize a aflat de la un medic că avea șanse mari să-și piardă viața. Artista a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă și apoi de un tratament puternic ca să supraviețuiască.

Narcisa Suciu, operată de urgență după ce a fost la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat acum 10 zile


De pe patul de spital, Narcisa Suciu a povestit că nu știe când va fi externată.

„Sunt încă în spital, pe perfuzii. Asistenta e chiar lângă mine! Nu știu când voi pleca acasă… Voi vorbi cu chirurgul, dar încă nu știu exact. Vă rog să mă înțelegeți, asta e!’, a spus Narcisa Suciu pentru Impact.ro.

Artista a povestit ce simptome au determinat-o să meargă la spital. Cântăreața a început să se simtă rău în weekend, când a avut stări vomitive și frisoane.

„Am cântat în Baia Mare sâmbătă, iar la Chitila duminică. Sâmbătă noaptea am început să mă simt rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău. Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj, unde aveam bilet să zbor la București.


Am vomitat în mașină, apoi în Cluj, în aeroport. Din fericire m-am întâlnit acolo cu Camelia Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult.

Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. Am luat o pastilă de rău de mișcare, am adormit, am ajuns în București, am mers la Chitila, unde aveam o cameră pentru cântare și am primit ajutor de la o asistentă. Mi-a dat niște injecții, niște calmante și am adormit.


Citește și: Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au împăcat!De ce s-au certat acum 7 ani

Citește și: Ce au spus băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană despre căsătoria mamei lor:„Chiar i-am întrebat ce părere ar avea. Au zis că…

Citește și: Cântăreața Daniela Ploia, foc și pară că George Simion a invitat-o la nuntă:’Mi se pare un tupeu fantastic’

M-am trezit pe seară și n-am putut să cânt. Îmi era foarte rău. Până la urmă am zis să mă duc să cânt vreo trei piese. Am cântat o oră.


Una peste alta, luni am ajuns într-un spital despre care știam că are cameră de gardă și primiri urgență pentru adulți. Mi-au făcut toate analizele posibile, am fost la CT.

A venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intru în operație acum, că e o urgență de grad zero și că în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să ne iasă, iar dacă nu s-ar putea să fie prea târziu’, a povestit artista pentru Impact.ro.


De ce a fost operată de urgență Narcisa Suciu

Narcisa Suciu a explicat că a avut un apendice perforat și că a făcut septicemie. După operația ce a durat patru ore, analizele de sânge arătau foarte rău, iar artistei a început să i se facă un tratament cu „litri de antibiotice’, calmante și antiinflamatoare, cu rezultate bune.

„Atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela Godoroja, medic anestezist. E magică femeia asta.

M-a intubat fără să-mi afecteze absolut deloc gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu se numește Octavian Arnăutu o să rămână în viața mea, parte din familie. Mi-a salvat viața’, a spus artista.

foto deschidere: impact.ro