„Peste cadavrul meu”. Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei

.

Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, artista a făcut o serie de dezvăluiri personale. Aceasta și-a pierdut mama la vârsta de 17 ani, fiind unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Șapte ani mai târziu, tatăl interpretei s-a stins din viață, iar aceasta a fost nevoită să se descurce singură. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Narcisa Suciu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În anul 2011, deși avea o carieră în plină ascensiune, aceasta a luat decizia de a se muta în Finlanda, alături de fiica ei, Daria. Deși este stabilită de 12 ani în țara nordică, artista vine regulat în România, pentru a-și potoli dorul de cei dragi. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Narcisa Suciu a vorbit despre pierderea părinților ei. La 17 ani, cântăreața a rămas orfană de mamă, iar câțiva ani mai târziu și-a pierdut și tatăl.


Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei. La sfârșitul lunii iulie, cunoscuta artistă a fost la un pas de a-și pierde viața. Aceasta a fost operată de urgență, căci a avut un apendice perforat și că a făcut septicemie. După o intervenție de patru ore, intepreta a fost pusă din nou pe picioare de medici.


Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu la o lună după ce a fost operată de urgență:'Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi'

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență:„Medicii mi-au și spus că…’

Citește și: Armin Nicoară a cântat în avion pentru o fană:'Am început să plâng. Nu mi-a venit să cred'. Și Claudia Puican a fost de față

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui.'Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul'


Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei

În cadrul pocastului lui Cătălin Măruță, Narcisa Suciu a vorbit despre pierderea mamei sale, pe vremea când avea 17 ani. Atunci, artista s-a împotrivit ca tatăl său să-și refacă viața și se învinovățește și astăzi pentru acest lucru.

„Tata, după un de la moartea mamei, mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus „peste cadavrul meu’, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască’, a povestit artista.


„Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea’

Artista a rememorat momentele petrecute cu cea care i-a dat viață, mărturisind că, uneori, nu își poate aminti cum îi suna vocea. Mama Narcisei Suciu a fost răpusă de cancer, o boală incurabilă la acea vreme.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică’, a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.


Artista și-a pierdut și fratele

În urmă cu un an, Narcisa Suciu și-a pierdut și fratele, diagnosticat cu ciroză hepatică. Cei doi erau certați de doi ani, artista mărturisind că regretă faptul că nu s-a reconectat cu acesta, înainte de a fi prea târziu.


„Se face un an de când l-am pierdut pe fratele meu cel mare, avea 56 de ani. Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila în seara aia și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui era fosta mea colegă din copilărie și m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis că a murit.

Asta nu am povestit-o nimănui. Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva’, a mai povestit Narcisa Suciu.

Sursa foto: Facebook