Narcisa Birjaru, apărată de soțul ei, după ce a câștigat Chefi la cuțite: "Nu ne interesează..."

.

Narcisa Birjaru s-a lovit de critici și speculații după ce a câștigat Chefi la Cuțite. Sătul să vadă numele soției sale terfelit pe rețelele de socializare, soțul Narcisei a postat un mesaj adresat tuturor celor frustrați că marele premiu de 30.000 de euro a ajuns în familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Turcitu nu i-a iertat pe cei care nu-i dau pace Narcisei Birjaru și le-a spus că orice ar spune, el și soția sunt locul I, indiferent de orice și oricine. Unde mai puneți că bărbatul chiar le-a urat numai bine și le-a spus că Dumnezeu le va da după inima lor.


Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură.


Limba lor e scoasă. Ho,mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic’, a transmis Alex Turcitu, potrivit Spynews.ro.

Narcisa Birjaru s-a măritat când avea 14 ani, iar acum, la 9 ani distanță, soțul ei spune că sunt foarte fericiți și împliniți.

‘Noi suntem fericiți, suntem bucuroși, ne bucurăm de moment. Voi plângeți, vă doare stomacul, încă de când știți voi.’, a mai spus Alex, soțul Narcisei Birjaru.


Citește și: De ce fiul Andreei Mantea nu a fost recunoscut la început de Cristi Mitrea

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:

Narcisa Birjaru nu se aștepta să câștige Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a mărturisit a avut foarte multe lucruri de învățat în urma emisiunii în care a câștigat cei 30.000 de euro, a aflat de noi tehnici în bucătărie și a avut parte de susținerea unora dintre colegii săi din echipa violet în care a fost mentor Cătălin Scărlătescu.


‘Am învățat foarte multe lucruri, tehnici, preparate,
sosuri, am învățat foarte mult, m-am dezvoltat foarte mult de la Chefi
la cuțite, de la Valentin am învățat, de la Cuțitul de aur, de la Alex,
de la toți am învățat, am avut ocazia să învățat foarte multe lucruri.

La cât a fost de grea competiția am încercat să mă îmbărbătez singură, să fac cele mai bune farfurii, să-mi ajut echipa să fie lângă mine, să-i binedispun, să-i fac să zâmbească, a fost ceva pentru care nu există cuvinte să le explici, nu mă așteptam să ajung în finală’, a mai spus ea la Xtra Night Show.


Narcisa Birjaru: „A fost cea mai frumoasă întâmplare din viața mea’

A fost cel mai frumos sezon, cea mai frumoasă întâmplare din viața mea, nu există cuvinte pe care le pot exprima, să spun ce am simțit și cât de bucuroasă pot să fiu, e ceva unic.


Am avut curaj să vin cu burger, m-am bazat pe gust și asta a fost și de asta am și vrut să fac un burger, am vrut să le arăt că știu să mai gătesc și altceva în afară de mâncarea de casă. Gătesc burger în fiecare zi’, a mai spus Narcisa.

Ștefan Borleanu, mesaj dur pentru Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite

Ștefan Borleanu, concurentul lui Florin Dumitrescu, a postat, la rândul său, un mesaj pe contul de Instagram, lansând un atac dur la adresa Narcisei Birjaru.


‘Îmi pare rau să vă contrazic @chefflorindumitrescu dar nu prea avem ce să învătăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show.

Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste.’, a scris Ștefan Borleanu, pe contul său de Instagram.