Narcis Ianău, transformat total la șapte ani după debutul de la Românii au Talent!

 Dana Enache
.

Șapte ani au trecut de la debutul show-ului „Românii au talent' și iată că Narcis Ianău, cel care a ocupat locul secund în primul sezon, revine pe scena emisiunii. VIVA! a aflat detalii exclusive din culisele primei gale live „Românii au talent'.

 

Românii au talent, prima gală live, astă seară! Producătorii celei mai urmărite emisiuni din România au pregătit un show de excepție, iar noi vă oferim primele detalii din culisele evenimentului. Andra, Mihalea Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu vor asista la un spectacol grandios, în toată regula! Pe lângă cei zece semifinaliști, vom avea cu toții parte de un moment de excepție din partea lui… Narcis Ianău! Vă mai amintiți de elevul de liceu care, în urmă cu șapte ani, cucerea publicul cu vocea lui de tenor? Ei bine acum, la vârsta de 23 de ani, Narcis Ianău revine pe scena de la Românii au talent într-o cu totul altă postură: aceea de artist consacrat. Nu de alta dar, la sfârșitul anului trecut, artistul a susținut un turneu internațional cu Sarah Brightman, în multe capitale europene, cât și în Rusia.

Așa arată Narcis Ianău acum, la vârsta de 23 de ani, după șapte ani de la debutul la Românii au talent

Așa arată Narcis Ianău acum, la vârsta de 23 de ani, după șapte ani de la debutul la Românii au talent

Românii au talent, prima gală live, 26 aprilie 2018 – cum se pregătesc jurații

Toată săptămâna au fost repetiții pentru Românii au talent, prima gală live. Iar mâine va fi o zi foarte încărcată pentru toată echipa, inclusiv pentru jurați. Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu vor ajunge pe platouri cu câteva ore îniainte de transmisiunea live, pentru a se pregăti. Haine, machiaj, coafură, plus întâlnirea cu prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. Ritualul lor? Înainte să înceapă emisiunea, stau împreună, toți șase, și fac o mică ședință, pentru a stabili ultimele detalii, ca nu cumva cineva să fie luat pe nepregătite. Așadar, astă seară, începând cu ora 20.20, puteți urmări Românii au talent, prima gală live, la Pro TV.

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton