Naomi Watts – Mereu pe bicicletă

 Florentina Liutic
.

Actriţa Naomi Watts a făcut o adevărată pasiune pentru mersul pe bicicletă, iar familia sa o însoţeşte adesea la plimbare.

 

Aşa s-a întâmplat şi de curând când Naomi şi-a scos băieţii în parc şi la cumpărături. Dacă Naomi are propria ei bicicletă, soţul său, Liev Schreiber, este responsabil şi de plimbarea celor doi băieţi ai lor, pe care îi transportă cu ajutorul unei mini remorci.

 

Însă de data aceasta, doar cel mai mic dintre băieţi s-a lasăt astfel plimbat de tatăl lui, în timp ce cel mai mare a ales să meargă pe o trotinetă.

 

Actriţa a renunţat la ţinutele sale glam cu care ne-a obişnuit pe covorul roşu în favoarea unei rochii de jeans, scurtă, pe care a accesorizat-o cu o pălărie de soare şi o pereche de ochelari de soare.

 

Naomi a ales astfel o modalitate extrem de plăcută de a face mişcare şi a fi în compania familiei sale. Mai ales că a avut o perioadă extrem de intensă, cu 3 pelicule deja terminate şi alte 2 la care încă filmează.

 

Dacă vrei şi tu să te plimbi în această vară cu bicicleta precum o divă 2 eşti invitată pe 2 august la Summer Bike Fiesta, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii din Bucureşti, organizat de revista Unica.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton