Naomi Campbell, dată afară dintr-un hotel din Franța! Din ce motiv incredibil a fost umilit super modelul

 Oana Pantazi
.

Supranumită și Pantera Neagră, Naomi Campbell este, probabil, cel mai faimos fotomodel din toate timpurile. Cu toate acestea, vedeta a fost împiedicată să intre într-un hotel din sudul Franței dintr-un motiv incredibil!

La 48 de ani, Naomi Campbell arată perfect, încă mai defilează și a rămas preferata multor case de modă. Din păcate însă, acest lucru nu a ajutat-o prea mult în momentul în care a încercat să intre într-un hotel din Franța, unde era invitată la un eveniment. Motivul este incredibil, cu atât mai mult cu cât Naomi este celebră în lumea întreagă, dar, cu toate acestea, super modelul a declarat pentru revista Paris Match că nu a fost lăsată să intre din cauza culorii pielii!

Naomi a povestit că ea și o prietenă tot de culoare, care a însoțit-o la evenimentul unde erau invitate, au fost oprite să intre într-un hotel, al cărui nume totuși nu l-a menționat. Super modelul a povestit că personalul de la intrare le-a spus că toate locurile erau ocupate, asta în timp ce alții treceau pe lângă ele și erau introduși la eveniment! Campbell a considerat incidentul ca fiind „revoltător” și a spus că lucrurile de acest gen o inspiră să continue să se exprime și să se facă auzită, adăugând că e fericită că a ajutat noua generație de modele sfătuindu-le să nu lase pe nimeni să le facă să-și piardă stima de sine.

„Nu au vrut să ne lase să intrăm din cauza culorii pielii”

Întrebată despre diversitatea din industrie, Naomi Campbell a declarat, pentru Paris Match, că ea a vrut întotdeauna ca toată lumea să fie tratată corect… Lucru care nu i s-a întâmplat ei în Franța: „Am fost recent într-un oraș din sudul Franței, în timpul Festivalului de la Cannes, unde am fost invitată să particip la un hotel căruia nu îi voi da numele. Nu au vrut să ne lase să intrăm, pe mine și pe prietena mea, din cauza culorii pielii. Tipul de la ușă ne-a spus că nu mai erau locuri… Dar continua să-i lase pe ceilalți să intre”, a povestit super modelul.

Cu siguranță, Naomi Campbell nu a fost recunoscută, dar asta nu scuză cu nimic comportamentul staff-ului hotelului, care le-au discriminat pe ea și pe prietena sa de culoare!

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton