Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Fotografii de colecție de la nuntă

.

Au trecut 25 de ani de la nunta ca-n povești a Nadiei Comăneci și a alesului inimii ei, Bart Conner, gimanst și el. La fel de îndrăgostiți și acum, Nadia și Bart au sărbătorit, pe 27 aprilie, nunta de argint, gimnasta de 10 a României postând pe Instagram câteva fotografii în rochia de mireasă de 150.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci (59 de ani) și Bart Conner (63 de ani) și-au unit destinele pe 27 aprilie 1996, la București. Ceremonia religioasă a avut loc la mânăstirea Cașin, iar petrecerea la Palatul Snagov. Nu mai puțin de 700 de oaspeți, unul și unul, au asistat la marele eveniment. Nașii lor au fost Adrian Năstase și soția lui, Dana.


După ceremonia religioasă, Nadia a declarat că „azi, Olimpiada de la Montreal din 1976 a căzut pe locul doi’. Nunta gimnaștilor a devenit sărbătoare națională acum 25 de ani și 10.000 de oameni au ieșit pe străzi în 1996 pentru a-i aclama pe Nadia și Bart, moment care a emoționat-o enorm pe eroina de la Montreal.


„Am revenit în România pentru nunta cu Bart şi a fost ceva senzaţional, au venit 10.000 de oameni, cred că toată lumea avea liber de la muncă. A fost foarte emoţionant pentru mine să fac asta în România, pentru că totul mi s-a întâmplat pentru că sunt din România, sunt româncă, totul datorez moştenirii mele româneşti', povestea Nadia ani mai târziu.

Pe 27 aprilie 2021, Nadia Comăneci a postat o fotografie de la nuntă și alte două cu familia ei și i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei. „La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner', a scris ea în dreptul imaginilor. Nici Bart n-a uitat de aniversare și a marcat pe rețelele sociale, evenimentul acesta. „La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci. De la cel mai norocos tip din lume!', a scris și sportivul american.


Nadia Comăneci a avut o rochie de mireasă de 150.000 de dolari

Nadia Comăneci și Bart Conner avut parte de o cununie fastuoasă, cu mulți invitați, iar de departe, vedeta evenimentului a fost Nadia și a sa rochie superbă, cu perle cusute manual. Yumi Katsura, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din Japonia şi din lume, este cea care i-a creat Nadiei rochia de mireasă,


„A fost o rochie superbă, pe care se aflau cusute manual 10.000 de perle. La vremea respectivă, rochia a costat 150.000 $! Pentru mine însă, dincolo de valoarea financiară foarte mare, are o valoare sentimentală deosebită. Am fost foarte încântată să o revăd pe doamna Katsura, care, pe lângă faptul că este o creatoare de modă cunoscută, e şi o persoană deosebită', povestea Nadia într-un interviu.

Citește și: Florin Călinescu, despre rolul de jurat la Românii au Talent.„Ceea ce fac la emisiune, fac fiindcă…


Citește și: Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia:„Atunci e cel mai bine să rupi legătura

Citește și: Mioara Roman a fost externată de la centrul de recuperare. Oana Roman:„Probabil că va reveni


Mireasa Nadia Comăneci, furată și răcumpărată în dolari

Nadia Comăneci a fost furată în noaptea nunții ei, conform tradiției, de câțiva prieteni. Ei au dus-o la o tură pe lacul Snagov, iar la întoarcere aceștia au fost răsplătiți cu 1.000 de dolari. Nu au acceptat și au cerut mai mult. Proaspătul soț a oferit 10.000 de dolari, bani care au fost donați în scop caritabil, potrivit perfecte.ro.

Cum s-au cunoscut Nadia Comăneci și Bart Conner

Nadia şi Bart s-au cunoscut în 1976, dar de abia când fosta gimnastă s-a mutat în Montreal, în 1989, cei doi au început o relaţie.


Cuplul s-a logodit în 1994, iar în 1996, sportivii au venit în România, unde s-au căsătorit. La 3 iunie 2006, Nadia a devenit mamă, iar băiețelul lor a primit numele Dylan Paul. „Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu', a spus Comăneci atunci când a devenit mamă. Cu toții locuiesc în SUA.

foto: Facebook / Instagram Nadia Comăneci