Ce bărbat celebru a cerut-o de soție pe Oana Zăvoranu: "E un tip foarte mișto!" De ce l-a refuzat

.

Oana Zăvoranu nu a dus niciodată lipstă de admiratori, unul mai cunoscut decât altul, însă unul dintre ei a cerut-o de nevastă și nu veți ghici niciodată despre cine este vorba! Oana Zăvoranu spune despre el că este un bărbat foarte mișto, dar s-a văzut nevoită să-l refuze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu este căsătorită acum cu Alex Ashraf și înainte de asta a împărțit mulți ani de căsnicie cu Pepe. Într-un moment în care n-a aparținut, din punct de vedere matrimonial, nici unui bărbat, Oana s-a trezit cu o cerere în căsătorie la care nu se aștepta vreodată.


Invitată în platoul unei emisiuni TV, bruneta, a fost sinceră ca de obicei, motiv pentru care a stârnit hohote de râs, dar și reacții de uimire. Când nimeni nu mai credea că Oana Zăvoranu mai are ceva ținut secret, iată că un mic detaliu a fost ținut departe de ochii curioșilor până acum.


Zăvoranca a fost sinceră și a recunoscut că, în urmă cu mulți ani, un bărbat celebru din showbiz i-a făcut curte, ba chiar, s-a ajuns până în punctul în care a fost cerută de soție.

Cine este curajosul? Ei bine… Mihai Trăistariu! Dacă vi se pare greu de crezut una ca asta, Oana confirmă că este adevărat și vorbește despre Mihai la superlativ, situație rară când vine vorba despre Zăvo, mereu cu capsa pusă pe câte o vedetă sau alta.

‘Mihai Trăistariu m-a cerut de nevastă acum mulți, mulți ani. E un tip foarte mișto’, a spus Oana Zăvoranu despre Mihai.


Oana Zăvoranu este însărcinată?

După o perioadă în care a stat într-un con de umbră și și-a văzut liniștită de căsnicia cu Alex și afacerile lor, Oana Zăvoranu s-a întors în forță în atenția fanilor și a început să toace mărunt mai toate vedetele din România.


După ce a atacat, pe rând, mai multe vedete din România, printre care se enumeră Ruby, Pepe, Raluca Pastramă, Andreea Marin, Moica Gabor, Andreea Bănică, Anda Adam, Cristina Ich, Alina Ceușan, Oaza Zăvoranu și-a suprins fanii cu un anunț-bombă.

În urmă cu câteva ore, Oana Zăvoranu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, iar una dintre curiorizitățile fanilor ei era dacă își dorește un copil.

„Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmekeru’, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu, fără a lămuri curioșii dacă este însărcinată sau își dorește să se întâmple minunea în viitorul apropiat.


Citește și:

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au spus totul despre relația lor: „Eram căsătorită când mi-a scris'

Dovada că Pepe nu poate trece peste despărțirea de Raluca Pastramă: „Ai vrut altă iubire și ai plecat'

Lidia Buble, vacanță exotică în Zanzibar, alături de un bărbat celebru. Cine a însoțit-o, la 7 luni după despărțirea de Răzvan Simion