Musty de la Survivor are 3 copii cu 3 femei diferite. Kamara, despre fratele lui: "nu e căsătorit"

 Laciu Andreea
.

Musty de la Survivor, fratele lui Kamara, a atras rapid atenția telespectatorilor. Are o poveste de viață impresionantă, dar ceea ce a ieșit acum la iveală, după ce l-a dat de gol cântărețul din formația Alb Negru, depășește orice imaginație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Musty Camara este de profesie inginer de sunet. Are o poveste incredibilă, cu o copilărie și adolescență trăite în mai multe țări, după moartea tatălui sau. Tatăl lui a decedat când Musty avea doar doi ani. A fost o traumă pentru el, dar a reușit să își revină și să își facă o carieră și o viață de care să fie mândru.

Musty Camara e un spirit liber și neînfricat. La doar 15 ani a plecat din sânul familiei să studieze și să muncească, a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș, stabilindu-se câțiva ani mai târziu în Tenerife. Are trei copii și din 2015 a revenit în țară în care s-a născut, România. Pentru fiii săi își dorește să vină acasă cu trofeul Survivor România.

MustyMusty

Kamara rupe tăcerea despre fratele lui

Musty este singurul frate pe care îl are Kamara, însă acesta are şi trei surori, Corina, Saran şi Binta. „Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

„Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele', a declarat el înainte de a pleca în concurs. 

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Citește și: Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit: Suntem luate la mișto și înjurate'

Citește și: Regulile pe care fiicele Gabrielei Cristea trebuie să le respecte cu sfințenie: „Sunt foarte strictă'

Musty de la Survivor are 3 copii cu 3 femei diferite

Kamara a dezvăluit, pentru click.ro, că fratele lui nu este logodit sau căsătorit cu Alexandra Crișan. Mai mult decât atât, cei doi nici nu mai sunt împreună.

Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-'X Factor', dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie', a povestit Kamara. 

Cum era Musty în copilărie

Kamara este mai mare cu cinci ani decât fratele lui. Așadar, își amintește destule momente din copilăria trăită împeună cu Musty.

El de mic era întreprinzător, a început să meargă la 7 luni, atât de precipitat a fost. Avea 2 ani, eu 7, când am trecut printr-o întâmplare, eram acasă, în bucătărie, mama era în spital, internată cu ocluzie intestinală după ce a născut-o pe sora noastră.

La un moment dat am auzit pe cineva strigând la geam numele lui Musty. Şi m-am dus în sufragerie, stăteam la etajul 6 în Drumul Taberei şi l-am văzut pe pervazul geamului, se suise pe canapea şi apoi pe geam. Şi era acolo, la etajul 6, se uita în jos.

Îl striga cineva şi el s-a dus să se uite. Şi când l-am văzut nu mi-a venit să cred, m-am dus încetişor pe la spate să-l prind. L-am tras, am căzut cu el pe canapea şi de atunci am bătut toate geamurile în cuie', a declarat Kamara, pentru aceeași sursă citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton