Mugur Mihăescu se lansează în online: "Avem nevoie ca cineva să ne explice cum stau lucrurile". Ce proiect va avea Garcea

.

Mugur Mihăescu se lansează în online! După ce a avut un succes fantastic cu Vacanța Mare, unde îl interpreta pe Garcea, Mugur Mihăescu a pregătit un proiect online pentru că, spune el, este nevoie de cineva care să explice cum stă treaba în societate, politică, pandemie sau război.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Mugur Mihăescu a anunțat că lansează o platformă online, dar nu va fi un proiect similar Vacanța Mare, cu un conținut amuzant, ci una care „să explice românilor cum stau lucrurile’. Actorul a explicat cum i-a venit ideea și ce își propune prin acest nou proiect online.

Cum i-a venit lui Mugur Mihăescu ideea unui proiect online

Mugur Mihăescu a dat de înțeles că perioadele dificile prin care trecem, pandemia de COVID-19, războiul Rusiei cu Ucraina, l-au împins să creeze această platformă online. Nu a lămurit însă dacă e vorba despre o aplicație, un podcast sau un alt tip de proiect.


„Avem nevoie, cred eu, ca cineva să ne explice cum stau lucrurile. Ca vocea românilor să se facă auzită. După mine 70% dintre români tac! Poate chiar și mai mulți decât am estimat eu!

Încerc să o lansez în această primăvară. Conținutul ei este aproape gata și nu mă las până nu o văd pusă pe roate!’, a declarat Mugur Mihăescu pentru playtech.ro, care lucrează de ceva vreme la acest nou proiect al lui.

Citește și: Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a jucat într-un film cu gemenele Indiggo.A avut profit 8 milioane de dolari


Citește și: Cum a ajuns mama lui Elon Musk în stradă, fără niciun ban, cu 3 copii de hrănit.Povestea neștiută a lui Maye Musk

Ce spune Mugur Mihăescu despre noul său proiect online

Mugur Mihăescu a explicat despre ce va vorbi în online, conștient fiind la ce se expune, dar nimic nu-l împiedică să-și pună planul în aplicare.

„Va fi unul dintre proiectele mele de suflet din anii următori. Știu la ce să mă expun, însă prefer să-mi văd de treabă, mai departe. De ce? Fiindcă eu cred că avem nevoie de răspunsuri.


Lângă noi, sub ochii noștri se naște un nou imperiu. Imperiul Asiatic, în care Rusia, China, poate chiar și India, vor dori să aibă un cuvânt greu de spus.

Ei bine, toate astea vor aduce cu sine urmări. Majore. Urmări inclusiv pentru viața românilor, mai ales a clasei de mijloc, cea care e obișnuită să-și plătească taxele și impozitele fără prea multe întrebări și comentarii.

Românii vor decide singuri ce atitudine vor avea față de propunerea mea. Important pentru mine va fi însă să le-o pun la dispoziție!’, a mai dezvăluit actorul în vârstă de 54 de ani.


Ce avere are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu, celebru pentru grupul de umor ‘Vacanța Mare’, care a fost un boom în anii ’90 și la începutul anilor 2000, a mărturisit că a câștigat ‘multe’ milioane de euro, ‘destule’, însă nu-și poate șterge din minte anumite momente din trecut.


‘Câte milioane de euro v-a adus în conturi Vacanța Mare?’, l-a chestionat Denise Rifai acum câteva luni, când l-a avut invitat pe Mugur Mihăescu în emisiunea sa de la Kanal D.

‘Destule. Multe. Nu mai știu. Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visele la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case.

Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile! Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte.


Am câștigat cât am și dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară’, a mărturisit Mugur Mihăescu.

A avut un parc auto impresionant, în care au strălucit Lamborghini Gallardo, Porsche Boxter și Mercedesuri, dar și un Harley Davidson. Are o vilă uriașă în zona de nord a Capitalei, despre care presa a scris la un moment că ar avea un dispozitiv menit s-o facă să se învârte după soare, pentru luminozitate. ‘Dacă se învârte după soare? Mai am un pic și nu mai pot s-o opresc!’, s-a amuzat comediantul.


‘Casa mi-a rămas mare. Mi-a rămas mare! Când era copilul (n.red fata, Ivona, 22 de ani, studiază la Londra) și erau petreceri la piscină și tabere, era minunată pentru comunitatea aia. Acum, m-am apucat să renovez casa, apoi să mă mut, nu știu, să o închiriez, s-o vând’, a dezvăluit artistul, care a transmis că acum are o mașină electrică și preferă să meargă prin oraș cu un scuter Vespa.