Motivul tragic pentru care tatăl lui Meghan Markle imploră să-și vadă fiica înainte de ziua lui de naștere

.

De când a devenit inamicul public numărul 1, prin neparticiparea la nunta fiicei sale, tatăl Ducesei de Sussex este disperat. Iată de ce tatăl lui Meghan Markle dorește să-și vadă fiica neapărat înainte de ziua lui de naștere!

Tatăl lui Meghan Markle suferă că nu-și poate vedea fiica.


Thomas Markle, cel mai faimos… absent de la nunta fiicei sale, dorește să-și vadă fiica neapărat, dintr-un motiv pe care a ținut să-l împărtășească tuturor, prin intermediul presei. Conform publicațiilor de peste Ocean, Thomas Markle „are inima frântă’ din cauza înstrăinării de fiica lui Meghan, răceală care s-a produs din momentul în care acesta nu a participat la nunta ei.

Prințul Harry și Meghan Markle – prima fotografie de familie. Thomas Markle ar fi trebuit să fie acolo…


În timp ce Meghan își vede liniștită de îndatoririle ei oficiale – ieri a fost prezentă la Wimbledon – tatăl ei e convins că nu va mai apuca să-și vadă vreodată fiica, fiind convins că Meghan și Harry sunt supărați pe el. Care e motivul pentru care Thomas Markle dorește atât de mult să-și vadă fiica? Se teme că va muri curând!

 

Am avut un infarct, chiar nu-i pasă nimănui?’

Thomas Markle va împlini 74 de ani săptămâna aceasta și crede că ar putea să nu mai aibă mult de trăit, din cauza stopului cardiac suferit și a operației pe inimă prin care a trecut chiar în perioada în care Meghan și Harry și-au unit destinele. Am avut un infarct, chiar nu-i pasă nimănui? Aș putea muri curând. Ea chiar vrea ca acestea să fie ultimele cuvinte pe care ni le-am spus unul altuia?’, s-a lamentat Thomas Markle, în fața reporterilor publicației The Sun on Sunday.


Tatăl lui Meghan susține că la numărul pe care îl folosea pentru a o suna pe Meghan nu mai răspunde nimeni, iar membrii staff-ului de la Palatul Kensington nu i-au răspuns nici la mesaje. Din păcate, toată această stare de lucruri i se datorează doar lui Thomas Markle, care, e adevărat, a fost operat pe cord, însă totul s-a întâmplat la scurt timp după ce a fost demascat că făcuse poze pe bani pentru paparazzi… Mai mult, la începutul acestei luni, el a apărut la emisiunea Good Morning Britain, unde a rupt protocolul, dezvăluind părerile Prințului Harry despre Brexit și Donald Trump.


Meghan este copleșită de îndatoririle oficiale, însă tatăl ei nu consideră asta o scuză pentru a nu-l vizita.

„Cred că relația noastră este pierdută acum’

Sursele spun că „Thomas are inima frântă. Este complet pierdut din cauză că a fost exclus’. La rândul lui, Thomas li s-a confesat prietenilor săi: „Nu am mai vorbit cu Meghan și Harry de multă vreme. Cred că sunt supărați pe mine acum’. Marea temere a lui Thomas Markle este că Meghan nu-l va vizita niciodată în Mexic: „Nu știu dacă o să mă viziteze. I-am spus să nu vină la mine când eram în spital. Cred că relația noastră este pierdută acum’.


Pe de altă parte, tatăl lui Meghan îi poartă resentimente Reginei, care s-a întâlnit cu Donald Trump, în timp ce cu el, tatăl miresei lui Harry, nu s-a văzut până acum. „Dacă Regina este dispusă să se vadă cu președintele nostru arogant, ignorant și insensibil, nu are nicio scuză să se mă cunoască și pe mine, nu sunt nici pe departe atât de rău ca Trump’, a concluzionat Thomas Markle. Dacă este mai bun sau mai rău nu putem ști și nici care sunt cu adevărat sentimentele fiicei sale și ale ginerelui său, însă, uneori, și tăcerea este un răspuns. Iar el se lovește de un zid gros de tăcere din partea Casei Regale britanice…

Foto: Hepta