Motivul pentru care s-ar fi sinucis Elena, prietena Roxanei Vancea. Apropiații ei știau că are probleme: "Îmi pare rău că nu am insistat să te salvez!"

.

Apropiații Elenei, prietena Roxanei Vancea, care și-ar fi pus capăt zilelor își reproșează că nu au făcut mai multe pentru a-i salva acesteia viața. Unii dintre ei știau că tânăra trece prin momente dificile și că ar fi în stare să le pună punct luându-și viața, dar n-au ajutat-o suficient.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena fusese, o bună bucată de vreme, consumatoare ale unor suplimente alimentare care să o ajute în cariera ei din fitness și, în acea vreme, comportamentul ei se schimbase radical. ‘Elena era veselă, era tonică. Apoi, nu știu ce sa întâmplat, a început să tragă tare pentru a avea corpul perfect definit și mânca la program, se ținea de liste de suplimente alimentare și s-a schimbat total. Devenise oarecum deprimată, era taciturnă, nu mai avea, parcă, pofta de viață pe care o afișase atâția ani. Iar schimbările ei nu le explica nimănui, dar părea apăsată, în fiecare moment, de probleme’, a mai dezvăluit o sursă pentru WOWbiz.ro.


Acum, prietenele Elenei se dau pste cap pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, costurile pentru transport fiind  de ordinul miilor de euro, motiv pentru care au declanșat o strângere de fonduri pe care o popularizează pe conturile de socializare, jumătate din sumă fiind, deja, adunată.


Apropiații dau indicii că ar fi pierdut o sarcină

Din mesajele prietenilor reiese că Elena și-ar fi pus capăt zilelor, însă ancheta este în curs de desfășurare.

‘Imi pare nespus de rau pentru sufletul tau si al copilului care nu a fost sa fie, am avut niste banuieli , am simțit, imi pare rau ca nu am insistat sa incerc sa te salvez’, ‘Dumnezeu sa te ierte… ai dus multe lupte in sufletul tau… sper sa iti găsești liniștea acolo unde ai ales sa pleci!’, ‘Mult, mult prea devreme. Doar D zeu știe ce era in sufletul tău! Drum lin!’, Când viata te străpunge si esti slab fara nicio putere ai cele mai rele gânduri, raul te domina si te duce pe cai greșite, tu draga mea prietena ai fost atat de puternica… iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat…..Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te primească în casa lui si daca în viata asta nu ai avut parte de fericirea si iubirea pe care ti ai dorit-o acolo iti doresc sa iti găsești liniștea și sa te odihnești in pace! Dumnezeu sa te ierte!’, sunt câteva dintre comentariile și mesajele de condoleanțe, unele dintre acestea explicând, clar, că Elena și-a pus singură capăt zilelor.



Apoi, o prietenă a explicat, clar, ce s-a întâmplat când a fost pusă întrebarea dacă nimeni nu știa prin ce depresie trece: ‘Cei apropiati au stiut si au lasat-o balta sau chiar au tradat-o, iar in restul nu a mai avut incredere’.

Elena era logodită de doar două săptămâni

Emigrată din România cu câteva luni în urmă, una dintre cele mai frumoase sportive de la noi din țară, părea să fie fericită până peste poate în Spania, țara în care s-a stabilit.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar două săptămâni, ea s-ar fi logodit cu un bărbat pe care îl iubea, în Spania. Cu toate acestea, un mesaj bizar, acum două zile, a apărut pe contul ei de socializare…


‘Afisezi ce doresti pe fb Sau insta, dar vorbeste putin ca faci praf cand nu stii de la ce adresa chemi taxiul dimineata! No hate! It all about love!’, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare.