Motivul pentru care Andreea Bălan i-a ales nași pe Monica Davidescu și Aurelian Temișan. „Am rămas fără cuvinte!”

.

Andreea Bălan a ales data de 15 septembrie pentru nuntă, dar și pentru botezul Clarei, urmând ca nașii de cununie, dar și ai micuței creștinate să fie Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Motivul pentru care Andreea i-a ales pe cei doi artiști constă în prietenia foarte veche pe care o are cu Temișan, iar propunerea i-a lăsat fără cuvinte pe cântăreț și soția lui.

 


„Eu și Aurelian vom fi nașii Andreei, ai lui George și ai fetiței. Propunerea a venit pe fondul unei prietenii mai vechi, pentru că Aurelian o știe pe Andreea Bălan încă de la debut, iar ultimii 7 ani pe care i-au petrecut împreună la „Te cunosc de undeva!’ i-au apropiat și mai tare și la bine, și la necaz.

Propunerea a venit chiar la una dintre înregistrările emisiunii, când, la sfârșitul zilei, George a venit, vezi, Doamne, să o ia pe Andreea acasă și atunci amândoi l-au luat pe Aurelian deoparte și i-au propus așa, emoționant, să le fim nași. Eu nu puteam fi acolo, pentru că aveam spectacol în ziua respectivă, dar când am ajuns acasă, Aurelian mi-a zis: „Stai jos, ca să îți fac propunerea!’, a povestit Monica Davidescu pentru Libertatea.


Inițial, Aurelian Temișan a crezut că Andreea Bălan le-a propus să fie doar nașii micuței Clara, însă au acceptat cu bucurie să fie și părinții spirituali ai Andreei și ai lui George.

„Am zis «OK, când va fi botezul copilului?», iar ea a zis: «Nu, nu, nu numai asta, vrem să ne și cununați». Eu, care de obicei nu rămân fără cuvinte, am rămas fără cuvinte! Am venit acasă, i-am spus Monicăi și am acceptat cu tot dragul’, ne-a dezvăluit Aurelian.

Andreea va avea trei rochii de mireasă


„Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor.

A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză’, a povestit Andreea Bălan în numărul de august al revistei VIVA!, aflat acum pe piață, la toate punctele de difuzare a presei.