Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA. Unde va locui artista

.

Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA. Artista este însărcinată cu cel de-al doilea copil și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu. Recent, aceasta s-a întors în SUA, iar despre această decizie a vorbit chiar o apropiată a artistei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


La mijlocul lunii august, Andreea Antonescu a anunțat, pe rețelele de socializare, că urmează să devină mamă pentru a doua oară. La 40 de ani, Andreea Antonescu e din nou însărcinată și urmează să să devină mamă pentru a doua oară. Artista a fost căsătorită cu Traian Spak, de care s-a despărțit în urmă cu aproape 4 ani, și cei doi au împreună o fetiță, Sienna, în vârstă de 11 ani. În acte, cei doi sunt încă căsătoriți, iar plecarea artistei în SUA are legătură cu divorțul lor.


Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA. De opt luni, Andreea Antonescu și-a găsit liniștea în brațele jurnalistului Victor Vrînceanu. Cei doi vor deveni părinți în curând, anunțul fiind făcut chiar de către artistă.

Citește și: De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit:'Mai lipsește doar…'


Citește și: Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil:'Acolo a fost nevoită să…'

Citește și: Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: „Am fost lovit cu bestialitate'

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, a fost martor la bătaia lor:'Este disperat. Plânge încontinuu'


Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA

Acum mai bine de trei ani, Andreea Antonescu și Traian Spak luau decizia să se despartă, relația lor rămânând însă una civilizată. Cu toate acestea, în acte, aceștia sunt încă căsătoriți. Din cauza afacerilor pe care le are în SUA, fostul partener al vedetei nu poate sta în România o lună, pentru a putea fi prezent atât la depunerea actelor, cât și la definitivarea divorțului, la termenul legal de 30 de zile.


Astfel, Andreea Antonescu și-a anulat toate concertele și a plecat în SUA. Se pare că artista își dorește cât mai repede divorțul, iar cei doi foști parteneri caută o soluție în acest sens.

„Andreea are o sarcină fără probleme, dar cu toate acestea se protejează cât poate, pentru a nu o pune în pericol. Nu avea în plan să plece în America, dar s-a decis instant, pentru că trebuie să-și rezolve problemele’, a declarat o persoană apropiată artistei, potrivit playtech.ro.


Unde va locui artista în SUA

În perioada în care se află în SUA, Andreea Antonescu va sta în casa din Las Vegas, chiar dacă se află în proces de divorț cu Traian Spak. Mai mult decât atât, se pare că artista se gândește să nască într-un spital din America.


„Am locuit în Los Angeles în primii cinci ani, dupa care m-am mutat în Vegas. Aici vremea este mult mai bună’, a declarat artista, potrivit sursei citate.

Chiar dacă Andreea Antonescu și Traian Spak nu sunt divorțați, artista a susținut că lucrurile sunt clare între ei de acum trei ani și că au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook