Anda Adam rupe tăcerea! Motivul pentru care a fost eliminată de la Ferma: "Am plâns zi de zi, pe ascuns!"

.

Toată lumea se aștepta ca Anda Adam să ajungă în finala Ferma sau chiar să câștige competiția, iar eliminarea ei a venit ca un șoc pentru fanii emisiunii de la Pro TV. Iată că Anda Adam a decis să explice de ce varianta eliminării ei din Ferma a fost cea mai bună variantă pentru ea în acel moment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a spus pas premiului de 50.000 de euro pus la bătaie în Ferma 2020 și a ieșit din competiție, când mai era foarte puțin până la final. A fost unul dintre cei mai puternici concurenți și toată lumea era convinsă că se va lupta în finală pentru marele premiu, dar a fost eliminată când fanii emisiunii se așteptau mai puțin.


Anda Adam nu este la primul concurs de acest fel și, de asemenea, din care se retrage pe ultima sută de metri. În trecut, Anda Adam a participat și la „Exatlon’, pe Kanal D, unde a trebuit să se retragă din cauza unei accidentări la piciorul stâng.


„A fost foarte greu pentru că filmam foarte mult și nu am putut vorbi la telefon așa cum ne-am fi dorit. La „Exatlon’ era și diferența mare de fus orar. Am avut cu mine un pandantiv pe care îl poartă Evelin. Și, normal, mi-am alinat dorul cu fotografiile și înregistrările video pe care le aveam în telefon. A fost foarte greu să stau departe de copilul meu. La TV s-a văzut foarte puțin din tot ce se întâmpla în „Fermă’, pentru că trebuia comprimat totul pentru spațiul de emisie.


În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi, pe ascuns, cu poza fetiței mele în brațe. Nu am mai putut rezista departe de ea. Am intrat la duel și, pentru că eram atât de afectată emoțional, nu am mai putut face față provocărilor. Experiența per ansamblu a fost una deosebit de interesantă.’, a declarat Anda Adam pentru playtech.ro.


Anda Adam a comentat și nu prea divorțul de Sorin

De aproape un an și mai intens în ultimele luni, se discută despre divorțul dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin, însă nici unul dintre ei nu a clarificat subiectul. Nici nu au confirmat, dar nici infirmat situația, ceea ce permite o continuare a bârfelor legate de situația lor matrimonială.

„Suntem bine. Viața mea a fost dintotdeauna motiv de zvonuri. Sunt obișnuită cu acest lucru. Însă, în special, după ce a venit pe lume fetița noastră, Evelin, am devenit imună la acest lucru. De atunci, cel mai important este, pentru mine, ca ea să crească sănătoasă și fericită. Și, mulțumesc lui Dumnezeu, așa se și întâmplă.’, a spus Anda Adam pentru Playtech, fără a clarifica, însă, dacă au divorțat sau nu.


În august, Anda Adam era ceva mai hotărâtă în privința declarațiilor sale legate de căsnicia cu Sorin și declara, pentru VIVA!, că nu se pune problema unui divorț.

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește! Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea’, ne-a declarat Anda Adam în exclusivitate.


Între timp, s-au întâmplat mai multe lucruri și pare că situația s-a schimbat.

Citește și:

Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac: ‘Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc’

Cum arată Anda Adam după o cură de… Ferma. Fanii au taxat-o: „Ai slăbit mult, ne arăți doar oase!'