Motivul incredibil pentru care Shakira nu vrea să se mărite cu fotbalistul Gerard Pique, după 10 ani de relaţie: „Vreau să mă vadă ca pe o amantă!”

.

Shakira şi Gerard Pique sunt împreună de 10 ani şi au doi copii, însă cântăreaţa de 43 de ani nu se gândeşte la căsătorie. Mai mare cu zece ani decât iubitul ei, Shakira a declarat că vrea să-l ţină pe sportiv în alertă şi mereu preocupat să o cucerească, iar dacă s-ar căsători, interesul lui ar dispărea.


Dacă în majoritatea relaţiilor, bărbaţii sunt cei care se tem să facă pasul cel mare şi amână cât pot nunta cu femeia iubită, în cazul acesta, Shakira fuge de măritiş.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud şi de atunci sunt nedespărţiţi. Sunt părinţii a doi copii, dar nu se pune problema căsătoriei.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său’, a povestit Shakira în cadrul emisiunii 60 Minutes.