Proprietarul azilului unde a stat Zina Dumitrescu dezvăluie totul: Când nu a mai avut bani să plătească, Cătălin Negreanu și-a părăsit mama!

 Oana Pantazi
.

Ecourile morții Zinei Dumitrescu încă mai stăruie, la fel și gustul amar lăsat de gestul fiului creatoarei de modă, Cătălin Negreanu, care și-a părăsit mama în azil. Cel care a rupt tăcerea și a făcut public totul este chiar proprietarul azilului, Ion Cassian.

Pe 28 martie, Zina Dumitrescu s-a stins din viață, într-un azil privat, la vârsta de 82 de ani, fosta creatoare de modă fiind ulterior incinerată, deși nu își dorise acest lucru. Încă o bilă neagră pentru Cătălin Negreanu (50), fiul Mamei Zina, care oricum era acuzat de persoane din anturajul acesteia că își neglija mama de multă vreme. Invitat în platoul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, proprietarul căminului de lux unde a stat Zina Dumitrescu în ultimii 8 ani din viață, Ion Cassian, a dezvăluit motivele pentru care Cătălin Negreanu și-a părăsit mama.

Acesta a confirmat faptul că, la început, Cătălin Negreanu i-a plătit mamei sale datoriile: „La cămin, Cătălin venea destul de des. Intra în cameră la ea, stăteau de vorbă. La un moment dat, el nu a mai venit. Atunci, a fost ruptura. Mereu îmi spunea să îl sun pe Cătălin, dar el nu îmi răspundea la telefon. Un an şi ceva a mers bine. Tot în acelaşi timp Cătălin a venit de fiecare dată când trebuia să plătească toate cheltuielile. Le-a plătit la timp, a fost OK. Chiar dacă era plecat din ţară, când venea plătea'.

Zina Dumitrescu, alături de fiul ei, Cătălin Negreanu

Fiul Zinei Dumitrescu a preferat să uite că are o mamă…

Ulterior, lucrurile s-au schimbat, iar fiul a preferat să uite că avea o mamă în vârstă și suferindă în grijă: „Când a fost această ruptură, nici nu a mai plătit. Înseamnă că el din punct de vedere financiar nu stătea bine şi, de jenă, nici nu mai venea la mama lui. În prima etapă, eu îl căutam şi nu îmi răspundea la telefon. După un an de zile, mi-am dat seama de situaţia lui financiară, am vorbit cu el şi i-am spus că nu mai vorbim de bani, dar să vină să o vadă pe mama lui. În continuare nu a venit şi nu am vorbit. Ulterior, am început să reluăm legătura telefonică', a declarat Ion Cassian. Chiar dacă, în ultimele minute ale vieții sale, Zina Dumitrescu a vorbit totuși la telefon cu fiul ei, acest lucru nu compensează anii de absență și nici faptul că și-a neglijat mama complet…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton