Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț pe care l-a ajutat cu 43.000 de euro: "S-a întors la sărăcie"

.

Cătălin Moroșanu este foarte dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț pentru care a strâns 43.000 de euro. Tânărul care locuia într-o magherniță împreună cu familia lui a vândut casa pe care i-a făcut-o Moroșanu și s-a întors la sărăcie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, a cărui poveste a impresionat o țară întreagă atunci când a mers călare la maternitate după ce îi născuse soția, a vândut, și-a cumpărat o casă din donațiile strânse de Cătălin Moroșanu, bani pe care luptătorul i-a strâns în mai puțin de două săptămâni și jumătate, cum a auzit cazul.


Doar că Sergiu a vândut casa pe care a primit-o în urma campaniei umanitare și a refuzat să se angajeze, astfel că a fost nevoit să se întoarcă alături de familia sa, din nou în sărăcie. Un an mai târziu s-a zvonit că bărbatul a vândut casa pentru a-și cumpăra un bolid de lux. Recent, Sergiu Ciobotariu a confirmat zvonurile.


„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro.

I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.


M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia’, a dezvăluit Cătălin Moroşanu, potrivit as.ro.

Citește și: Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!S-a iubit cu un milionar controversat

Citește și: Conflict de proporții la Bravo, ai stil!Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiune


Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Sergiu, tăticul călăreț a vândut casa de la Moroșanu unor interlopi

Până să devină cunoscut cazul lui, Sergiu lucra cu ziua. După ce a primit casa de la Cătălin Moroșanu, tânărul era recunoscător și a promis că va face totul pentru familia lui pentru a avea un trai mai bun. Între timp, Sergiu, a vândut locuința primită de la luptător unor interlopi și s-a întors din nou în sărăcie.


„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro.

Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial, a spus Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, pentru bzi.ro, în urmă cu câteva luni.


De asemenea, Sergiu Ciobotariu a recunoscut și că își cumpărase o mașină, însă tatăl călăreț a fost nevoit să o vândă, pentru a nu mai fi tentat să se urce la volan… fără permis.


„Iniţial, îmi luasem un Golf 4 şi nu aveam permis. M-a prins
Poliţia şi mi-a făcut dosar, de asta am şi plecat de acolo. Am vrut să
mă înscriu la şcoala de şoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi
înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă
înscriu la şcoala de şoferi. Am şi dat maşina, ca să nu mai fiu tentat
să urc iarăşi la volan,
a mai spus tatăl călăreţ de la Iaşi pentru sursa citată.