Monica Tatoiu dezvăluie care sunt tainele unei căsnicii de peste 30 de ani: „Compatibilitatea sexuală și...”

.

Monica Tatoiu s-a măritat cu Victor, actualul ei soț, în urmă cu 34 de ani. Aflată deja la a treia căsnicie, femeia de afaceri mărturisește că știe care este secretul unei relații de cuplu echilibrate din toate punctele de vedere, după ce în trecut s-a confruntat cu probleme legate de infidelitățile foștilor parteneri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Femeia de afaceri susține, după mai bine de trei decenii de căsnicie, că a învățat ce însemnă, de fapt, să trăiești într-o relație sănătoasă, alături de partener. Monica Tatoiu sfătuiște cuplurile tinere să nu facă copii dacă nu sunt dispuși la sacrificii:


„La tinerețe, când nu ai copii și apar neînțelegeri, lipsa de armonie, e bine să spui pas… Dacă nu o faci, înainte de marele pas al nașterii unui copil, merită să te desparți. Cu trecerea timpului, la bătrânețe lucrurile care ne despart devin toxice.


Nu dau sfaturi, dau exemple din viața personală prietenilor care mă ascultă. Ei aleg ce să facă. Până la urmă este viața lor. Cum îți așterni așa dormi. Sfatul meu pentru toate cuplurile: nu faceți copii dacă nu sunteți dispuși la sacrificii în cuplu. Amândoi.

Eu sunt la a treia căsnicie și durează de 34 de ani. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate. Ca să fie și suficientă condiția, este nevoie de rugăciunile părinților „temelia caselor copiilor’, a declarat Monica Tatoiu, pentru Ciao.ro.


Monica Tatoiu a fost înșelată în căsnicie

Mai mult decât atât, femeia de afaceri spune că în trecut, adică înainte de a îl cunoaște pe Victor, a fost înșelată și a suferit. Dar acum a ajuns la maturitatea necesară să prospere la capitolul amor.


„În celelalte două căsnicii, da. Au fost alte femei. Le mulțumesc pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar privind în urmă știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi.

Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul‘, a mai spus ea, potrivit aceelași surse.


Citește și: La ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu pentru a părea cu 10 ani mai tânără

Citește și: Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei

Citește și: De ce a leșinat Bianca Drăgușanu și a ajuns la spital

Cum se înțelege Monica Tatoiu cu fiul ei

Tot la capitolul relații din familie, Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei. Ce doi se înțeleg foarte bine și nu au avut niciodată probleme de acest gen.


„Băiatul meu este prietenul meu. Sunt fericită că anumite semințe plantate în educația lui au rodit. Are simțul dreptății și este onest, dar ca între prieteni avem dispute ideologice. De natură geopolitică. Aici este greșeala mea că l-am dat la AISB (American International School of Bucharest). Prea progresist’, a mai spus femeia de afaceri.


Ce pensie are Monica Tatoiu

De când a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu merge foarte des în vacanțe. La 63 de ani, aceasta duce o viață liniștită.

Nu a avut niciodată probleme financiare (nr. tatăl ei a fost un cardiolog renumit) și nu va avea niciodată, căci recent a dezvăluit ce pensie primește de la stat.

Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru‘, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.


De altfel, Monica Tatoiu a mărturisit la un moment dat pe Facebook că, în calitatea de director al unei renumite companii cosmetic, ajunsese să aibă un salariu colosal. ‘Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă‘, a spus Monica Tatoiu.