Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi: „Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă”

.

Monica Tatoiu a transmis un mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi. Femeia de afaceri nu a rămas impasibilă la declarațiile controversate ale antreprenorului, care de altfel au stârnit un val de reacții în mediul online și nu numai. Vedeta l-a taxat dur, suspectându-l de reclamă și că trece prin criza bărbatului ajuns la 40 de ani. Iată ce a spus și despre soția lui, Lorena Buhnici!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Monica Tatoiu are un mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi. Afacerista a luat atitudine după declarațiile controversate făcute de antreprenor la adresa femeilor cu vergeturi și celulită care își expun trupul la soare, pe plajă. Femeia de afaceri îl suspectează că vrea să-și facă reclamă, dar și că trece printr-o criză a bărbatului trecut de 40 de ani.

De curând, George Buhnici a stârnit un val de reacții pe Internet cu declarațiile lui scandaloase adresate femeilor cu vergeturi care merg la mare și-și expun trupul la soare. După ce și-a complimentat soția, spunându-i că arată ca o minoră, acesta a jignit femeile cu vergeturi și celulită și le-a trimis la sala de forță. Totodată, a recunoscut că vine pe litoral să vadă „piele fără vergeturi’.


Citește și: Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei:'Informația a fost scoasă din context…'

Citește și: Centrul FILIA, atenționare pentru George Buhnici, după ce a jignit grav femeile:'Aceste declarații normalizează violența împotriva femeilor'

Citește și: Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici:'Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești…'


Citește și: Ioana State, reacție după declarațiile șocante făcute de George Buhnici despre femei:'Să lași de înțeles că te atrag minorele…'

Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi

Derapajul lui George Buhnici nu a fost trecut cu vederea de Monica Tatoiu. Afacerista a luat imediat atitudine după declarațiile făcute de fosta vedetă PRO TV la festivalul Neversea. Susține ea, dacă ar fi fost în locul soției lui, i-ar fi dat „una peste ceafă’.


„Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac’, a spus Monica Tatoiu pentru Fanatik.

„Pentru mine e o suspiciune de reclamă’

În plus, Monica Tatoiu îl suspectează pe George Buhnici că a vrut să-și facă reclamă folosindu-se de acest context. Afacerista consideră că și reclama negativă e bună, însă până la un punct, pentru că ar putea risca să piardă contractele pe care le are în prezent. În același timp, ea a asociat declarațiile scandaloase ale lui Buhnici cu cele ale unui șef de la revista Playboy, din anii 2000. Cel din urmă a stârnit atunci mari controverse, după ce a publicat un articol intitulat „Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme’.


La acea vreme, mai multe organizații pentru drepturile omului au ieșit efectiv în stradă, iar edițiilor internaționale ale companiei americane Playboy’, David Walker, a venit chiar în București în încercarea de a aplana situația.

„În același timp, pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus ‘Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme’ și apoi și-a pierdut job-ul. Aceleași declarații nefericite.


Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. Altfel, am înțeles că e un om mișto din alte puncte de vedere’, a explicat afacerista.

Monica Tatoiu: „Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite’

Iar asta nu e tot! Monica Tatoiu e de părere că George Buhnici ar putea trecre printr-o criză, cea a bărbatului ajuns la 40 de ani. Vedeta a avut și un mesaj pentru soția lui, spunându-i că ar fi bine să reacționeze, pentru a salva numele familiei lor.


„La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face! Lucrurile se fac până la un anumit punct. Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite, să salveze numele familiei’, a conchis vedeta.


George Buhnici, prima reacție după ce a spus despre soția lui că arată ca o „minoră’

George Buhnici a avut recent o primă reacție după ce a spus despre soția lui că arată ca o „minoră’. Antreprenorul a evidențiat acest lucru și în trecut despre Lorena. Doar că, de această dată, el a recunoscut că vine la mare să vadă „piele fără vergeturi’.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?


Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. O persoană obeză nu alege să fie obeză.

E treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate’, a scris George Buhnici pe blogul lui personal.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!