Monica Tatoiu, la un pas de bătaie cu Clotilde Armand, la deschiderea anului școlar: "Noroc că a tras-o o doamnă de lângă mine!"

.

Azi, la deschiderea anului școlar, Monica Tatoiu a fost la un pas de a deveni protagonista unui incident violent. Între ea și Clotilde Armand (USR) s-a iscat un conflict care era să se lase cu… păruială!

Înainte de a deveni femeie de afaceri, Monica Tatoiu a fost profesoară de matematică, așadar știe foarte bine cum stau lucrurile în învățământ. Și cum anul școlar a debutat azi, ca de obicei, cu lipsuri, începând cu nenumărate școli a căror renovare nu e încheiată și încheind cu veșnica problemă a extinderii numărului de clase la licee, unde locurile sunt insuficiente, Monica Tatoiu a luat foc, enervată de politiciana Clotilde Armand, iar totul era să degenereze într-un conflict fizic…


„Imaginați-vă, dragii mei, cei care aveți copii în clasele primare sau la liceu, că există licee bune pentru care toată lumea se bate și unde sunt supraaglomerate clasele. Eu sunt în consiliul director, împreună cu doamna Clotilde Armand, care nu a venit la nicio ședință și de trei ani trebuia ca Primăria Sectorului 1 să extindă numărul de clase sau să nu mai trimită elevi.

Doamna Clotilde Armand mi-a zis că, dacă nu îmi place, să îmi dau demisia. Mă vedeți pe mine așa, ea e mai înaltă decât mine, dar noroc că a venit o doamnă’, a relatat Monica Tatoiu, la România TV, conform dc.news.


„Eu nu sunt dusă la biserică’

„Dacă îi întrebi pe cei de la USR, spun că nu sunt lăsați de PSD, și invers. Sunt o grămadă de probleme pentru că oamenii politici care ar trebui să rezolve problemele nu fac nimic. Iar dacă îi bați pe umăr să îi întrebi dacă au făcut ceva, îți spun să îți dai demisia dacă nu îți convine’, a mai spus Monica Tatoiu.

Ulterior, fosta profesoară de matematică a povestit că incidentul dintre ea și Clotilde Armand s-a încheiat abia după ce „a venit o doamnă și a tras-o de lângă mine'. Spre norocul ei, am adăuga, deoarece, după cum tot doamna Tatoiu a ținut să precizeze că „eu nu sunt dusă la biserică’.


Foto: Hepta, Instagram