Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani: "Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la El, între drumuri!"

 Dumba Gabriela
.

La 66 de ani, Monica Tatoiu nu se rușinează să îmbrace costumul de baie și să se afișeze apoi pe rețelele de socializare. De când s-a retras din afaceri, Monica Tatoiu merge în vacanţe exotice cu soțul ei și se distrează ca-n adolescență, iar ziua sa de naștere nu putea face excepție din acest lung șir de aventuri. Și de data asta a ales tot Franța pentru a petrece pe plajă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani pe 21 iunie, vârstă care a prins-o într-o vacanță în Franța, alături de soțul său, Victor Tatoiu, cu care este căsătorită de mai bine de 30 de ani. Într-o formă fizică de invidiat, Monica Tatoiu nu are probleme să se afişeze în costum de baie, mai cu seamă că a slăbit cu dieta „Balerina”.

Screenshot-2022-06-23-at-15-29-32-Imagini-de-senzatie-cu-Monica-Tatoiu-in-costum-de-baie-A-implinit-66-de-aniScreenshot-2022-06-23-at-15-29-32-Imagini-de-senzatie-cu-Monica-Tatoiu-in-costum-de-baie-A-implinit-66-de-ani

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani

Monica Tatoiu e pasionată de călătorii și cele mai dragi amintiri le are din vacanțele petrecute prin toată lumea. În ultimii ani și-a făcut un obicei din a-și petrece ziua de naștere în Franța.

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina', a declarat Monica Tatoiu.

Citește și: Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a dezvăluit secretul mariajului de 23 de ani:„Am locuit din prima zi împreună, mă lasă să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Pop a fost operată a cincea oră de cancer:'A apărut iar ceva, după ani… Șoc!'

Citește și: Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă. Se mută în Azerbaidjan:'Obiectivul meu va fi…'

Monica Tatoiu a avut o zi de naștere cu peripeții.

„Că unul este peisajul când este târg și altul când se golesc străzile. Am găsit-o cocoțată pe un drum spre o mănăstire. Seara, altă dandana.

Să mergem la un castel pe vârful muntelui. Trebuia să mergem pe jos de la un punct. Dar cocoșul familiei a zis că el e Niki Laudă.

Și am fost la un pas de infarct. Dar al meu bărbat a parcat în ușa restaurantului și a rămas acolo cu aniversarea mea în băț. De ce e bine să te căsătorești cu constănțeni!!!!

Nimic nu este imposibil. Cadoul de ziua mea? Un bilet la Chicago în septembrie. Singură! Să mă documentez politic între două outleturi', a mai povestit Monica Tatoiu.

Ce-și dorește Monica Tatoiu de ziua ei

Tot de ziua ei, Monica Tatoiu a mărturisit că își dorește să fie sănătoasă și să călătorească atâta cât o vor ține picioarele.

„Soțul meu a plătit masa la restaurant de ziua mea…Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la el, între drumuri! Vreau ca în 2023 să pot să alerg măcar 10 minute…', a spus Monica Tatoiu recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton