Monica Petrica si Razvan Mazilu, tango in scop umanitar

 Adina Rosetti
.

In Saptamana Europeana de prevenire a cancerului de col uterin, Monica Petrica, prim-balerina a Operei Nationale din Bucuresti, si Razvan Mazilu au sustinut reprezentatia cu numarul 100 a spectacolului Un Tango Mas, montat de regizorul Alexandru Dabija.

 

 

Evenimentul a fost organizat de Fundatia Renasterea, initiatoare a Coalitiei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, boala care situeaza tara noastra pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mortalitatea cauzata deacest tip de cancer.  Spectacolul a fost precedat de discursurile sustinut de Mihaela Geoana, Presedinte al Fundatiei Renasterea, si Dana Razboiu, ambasador al Coalitiei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin in Romania.

„Este important sa stim ca pentru aceasta forma de cancer, cancerul de col uterin, exista un vaccin care poate sa ne protejeze; pentru majoritatea formelor de cancer nu exista aceasta solutie, asa ca trebuie sa profitam de aceasta sansa si sa facem vaccinul. Parintii trebuie sa mearga la medicul ginecolog sau la medicul de familie si sa discute despre acest vaccin – trebuie sa lase frica, rusinea la o parte pentru ca viata copilului lor este mai importanta”, a spus Dana Razboiu.

 

Cristiana CoposCristiana Copos

Foto: Armand Ionescu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton