Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit la nici 6 luni de când s-au mutat împreună. Declarația care spune tot!

.

Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit, la nici șase luni de când s-au mutat împreună. Așa se face că, în timp ce toată lumea îi știa împreună, Monica a dat o declarație care spune, de fapt, adevărul despre relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Încă de când s-a decretat starea de urgență, Monica Odagiu a locuit alături de sora mai mare, Ana, și de mama lor. Asta deși, la începutul anului, solista se mutase într-un apartament de lux, în zona de nord a Capitalei, pe care Dan Bittman l-a închiriat special pentru ei doi, după cum a scris Libertatea.


Însă, după tot valul de informații și supoziții legate de relația ei cu Dan Bittman, Monica a ținut să ne menționeze că, în momentul de față, nu există niciun bărbat în viața ei.

„Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…’, a declarat amuzată Monica, pentru Libertatea, referindu-se la sora ei, Ana. „Atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic’, a completat și Ana, întreruptă de sora ei. „Pretendenți există, dar nu…’, a spus și Monica Odagiu.


Monica Odagiu și Dan Bittman au fost împreună trei ani

În 2016, Dan Bittman şi Monica Odagiu au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece, însă apropiaţii celor doi susţin că ar fi fost deja împreună la momentul acela, de un an chiar. Nimic nu i-a dat de gol, însă, până în 2017 când amândoi postau pe conturile lor de socializare fotografii din aceleaşi locuri. Separat, evident.


În vara lui 2016, Monica
Odagiu era studentă la Actorie atunci şi era cunoscută publicului din serialul
„Pariu cu viaţa şi participarea la „Vocea României. Iar Dan Bittman era Dan
Bittman!

Întrebat ce anume a avut Monica Odagiu şi nu au avut alte fete, Dan Bittman a răspuns la vremea aceea: „În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor.


Multă lume ar putea crede că atunci s-a înfiripat idila lor, însă persoane apropiate lor susţin că Dan Bittman şi Monica Odagiu ar forma un cuplu din 2015 chiar, cu un an înainte să cânte împreună. Monica avea puţin peste 18 ani atunci, iar Dan Bittman 53.

Surorile Odagiu au o relație foarte apropiată

„Am avut perioade când voiam să scăpăm una de alta, dar când eram mai mici. Diferența de vârstă fiind atât de mare, de 10 ani, eu eram în perioada în care voiam să ies, să cunosc…’, a mărturisit Ana, care este sora mai mare a Monicăi.


Această perioadă a durat destul de puțin, până când Monica a devenit adolescentă, iar discuțiile lor puteau fi altele: „Când ea voia să iasă, eu eram în perioada în care mă jucam cu păpușile, cu bijuteriile ei și hainele. Dar de la 14 ani ai mei, respectiv 24 ai ei, am început să nu mă mai țin după ea’, a mărturist și Monica pentru Libertatea. Acum, când au 34 și, respectiv, 24 de ani, lucrurile s-au schimbat radical între ele: „Suntem cele mai bune prietene, ne povestim tot. Nu știu dacă e bine ce facem sau nu, dar ne povestim tot’, a mărturisit Monica.


Citește și:

Ce spunea Dan Bittman despre actuala iubită, Monica Odagiu, în 2016: „Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi țâțe!’

Dan Bittman nu-și dezminte faima de cuceritor