Monica Ghiuță a murit la 79 de ani. Regretata actriță a fost deja înmormântată, în mare discreție

 Oana Pantazi
.

Teatrul românesc este mult mai sărac pe zi ce trece, deoarece actorii generației de aur se sting, după ce mulți dintre ei au fost dați uitării… La doar două zile după ce și-a aniversat ziua de naștere, actrița Monica Ghiuță a murit, totul petrecându-se în aceeași discreție în care a trăit în ultimii ani.

După ce vestea încetării din viață a actriței Florina Cercel- care va fi condusă astăzi pe ultimul drum – a impresionat iubitorii de teatru și film din România, iată că și actrița Monica Ghiuță a murit, acum câteva zile, trista veste fiind făcută publică de apropiații actriței în urmă cu doar câteva ore…

Monica Ghiuță a murit la două zile după ce a împlinit 79 de ani

Regretata actriță a fost înmormântată joi, 30 iulie, la Cimitirul Bellu Catolic din București, iar după aflarea veștii colegi de-ai ei de breaslă și-au exprimat regretul pe paginile de socializare.

„Ne-a părăsit și doamna Monica Ghiuță. Ne pleacă artiștii cu care am crescut. Dumnezeu s-o odihnească în pace!' este anunțul apărut pe o pagină Facebook dedicată actorilor români.

'Din ce în ce mai singuri. S-a dus în stele și Monica Ghiuță', a scris și actorul Marius Rogojinschi.

Monica Ghiuță… foarte dragă mi-a fost dintotdeauna. Drum bun… o să-mi rămână în memorie ca o femeie superbă, cu un păr minunat luuung, cu ochii ca o lamă de cuțit și cu un râs din tot sufletul. O actriță minunată și un om drag. Drum bun, Monica!', a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

Monica Ghiuță a debutat în 1966 în filmul „Vremea Zăpezilor', dar a devenit cunoscută cu rolul de fata bătrână din „Toamna Bobocilor'/1975, actrița interpretând roluri de plan doi, în registru dramatic. A obținut Pelicanul de Argint, la al treilea Festival al Filmului românesc de la Mamaia, pentru filmul de debut, și Premiul de interpretare pe ţară, pentru rolul din Cocoșul de argint, potrivit Observator.tv.
Generația tânără nu o cunoaște, din păcate, datorită rolurilor din filme, ci ca urmare a celebrei reclame Untdelemn de la Bunica, unde a fost protagonistă…

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton