De ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani”. Irinel Columbeanu: „Au schimbat-o banii. Avea o alură...”

.

S-a aflat de ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani', în timpul mariajului cu Irinel Columbeanu. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fostul ei soț. Fostul milionar a scos la iveală noi detalii neștiute legate de căsnicia lor, la mai bine de 10 ani de la divorț. Omul de afaceri consideră că banii au schimbat-o pe mama fiicei lui, iar acest lucru nu ar fi fost observat doar de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ani la rândul, pe vremea când forma un cuplu cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a fost numită „Scorpia de Izvorani’, însă puțină lume știa de ce. Ei bine, adevărul a fost scos la iveală abia acum, la peste 10 ani de la divorț, de fostul soț al șatenei. Afaceristul explicat public, pe larg, motivul pentru care mama fiicei lui a primit această poreclă și care a „urmărit-o’ multă vreme.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți vreme de cinci ani. Din mariajul lor a rezultat o fiică superbă, Irina, care locuiește alături de mama ei în SUA. Povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu mai bine de un deceniu, aceștia ajungând la divorț. Recent, fostul milionar a făcut o serie de destăinuri incredibile legate de mariajul lor, unele la care puțini se așteptau. Acestea le-au avut în prim-plan pe fosta lui soție.


Citește și: Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink:„La vremea aceea nu era încă soția lui’

Citește și: Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis:'Nimeni, la aces vreme, nu știa…'

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador:'Am petrecut clipe magice'

Citește și: Tily Niculae, despre Dragoș Popescu după 12 ani de căsnicie:'Am știut din prima că el va fi soțul meu, tatăl copiilor'


De ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani’

De curând, Irinel Columbeanu a fost invitat la podcast-ul „Ameritat cu Nasrin’, găzduit de Nasrin Ameri pe YouTube. În cadrul emisiunii online, fostul milionar a susținut că Monica Gabor s-ar fi schimbat complet după ce s-au căsătorit, iar ea i-a dăruit o fiică. Afaceristul consideră că banii și puterea au schimbat-o, motiv pentru care ar fi fost poreclită „Scorpia de Izvorani’.

„Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani’, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o.


Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare.

Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power’ (n.r. putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.’, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul podcast-ului.


De ce s-ar fi separat, de fapt, afaceristul și mama fiicei lui

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. La acea vreme, gurile rele susțineau că șatena s-ar fi căsătorit cu afaceristul doar pentru situația lui financiară. Cu toate acestea, relația lor a rezultat câțiva ani buni, iar, între timp, a apărut pe lume șii fiica lor, Irina.


După o vreme, însă, se pare că lucrurile nu au mai funcționat între Monica Gabor și Irinel Columbeanu și au ajuns la divorț. Acum, s-au aflat mai multe amănunte nebănuite din culisele fostei lor relații, ce, probabil, au avut un impact asupra deznodământului mariajului lor.

Irinel Columbeanu a afirmat că Monica Gabor s-a enervat teribil atunci când fostul milionar a fost surprins în jacuzzi alături de mai multe fete de oraș, astfel că a hotărât să divorțeze. Omul de afaceri a explicat acum că lucrurile nu ar fi stat deloc așa cum s-a scris în presă și cum a crezut mama fiicei lui. Fostul milionar crede că acele tinere ar fi fost plătite de anumiți oameni care i-ar fi vrut răul.


„Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (n.r. Chintesența). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo. Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări.

Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute. Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut.’, a adăugat el.

Sursă foto: Arhivă VIVA, Captură ecran