Monica Gabor s-a întors în România, după 4 ani. Ce mesaj a transmis de la mormântul părinților ei

.

Monica Gabor s-a întors în România, spre marea mirare a celor care o urmăresc în mediul online. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat o serie de imagini emoționante, în care se poate citi bucuria pe chipul ei, în momentul în care și-a revăzut sora de aici, dar și prietenele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Monica a devenit atât de discretă, întât mulți admiratori și-au pus semne de întrebare. Se pare însă că totul îi merge strună vedetei, pentru că a luat-o și pe Irinuca să îi fie alături. Însă, toți banii din lume nu pot înlocui persoanele dragi. Recent, Monica s-a întâlnit și cu Ramona Gabor, după doi ani în care au stat la distanță.


Printre persoanele dragi ei cu care s-a revăzut acum Monica Gabor s-au numărat Diana Haidinger și Mădălina Apostol, prietenele ei, precum și familia surorii ei, Alina. ‘În sfârșit ne revedem după aproape patru ani’, ‘Prietenele mele iubite’, ‘Jimmy, cățelul surorii mele Alina’, acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de iubita lui Mr. Pink.


Ce mesaj a transmis Monica Gabor după ce s-a întors în România, de la mormântul părinților ei

Cel mai emoționant moment pentru Monica a fost, cu siguranță, cel în care a ajuns la mormântul părinților ei. Aici, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ținut să transmită un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu mormântul acestora: ‘Veți fi iubiți mereu!’. Emil Gabor, tatăl Monicăi, al Ramonei și al Alinei, s-a stins într-o sărăcie lucie.

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice! Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.).


Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit’, declara Emil Gabor la începutul lui ianuarie a anului 2020, pentru ciao.ro.

Citește și: Mormântul lui Emil Gabor, în paragină, la 6 luni de când a murit


Citește și: Culiță Sterp de la Survivor a plâns în hohote când a citit mesajul de la iubita lui însărcinată: „În sufletul meu se întâmplă multe’

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

Își petrecuse sărbătorile de iarnă ale anului 2019 în spital. Mai mult decât atât, dincolo de starea de rău fizic, el mărturisea atunci că suferă și din cauza lipsei fiicelor sale, care trăiesc peste mări și țări.

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00. Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta, spunea Emil Gabor. Câteva luni mai târziu, în luna iunie a anului 2020, bărbatul se stingea din viață.


Cum a murit mama Monicăi Gabor

În anul 2013, Veronica Bulai, mama Monicăi și a Ramonei Gabor, se afla într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj. După ce au vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane, care erau însoțite de ghid, au făcut un popas la peștera cu același nume, care se afla la doar un kilometru distanță.


Oamenii s-au oprit să-și facă poze cu stâncile din afara peșterii. La un moment dat, o bucată de piatră, grea de șapte kilograme, s-a prăbușit peste femeia în vârstă de 54 de ani.