Monica Gabor, imagine emoționantă alături de fiul lui Mr.Pink: "Copiii noștri"

 Dumba Gabriela
.

Monica Gabor este mamă și pentru Irina, fiica ei și pentru băiețelul lui Mr. Pink, bărbatul pentru care s-a mutat în America. Și pentru a demonstra că nu face diferența între cei doi copii ai familiei, Monica a postat o fotografie cu cel mic și un text emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor duce o viață de vis în Statele Unite, alături de iubitul milionar cunoscut sub numele de Mr. Pink. După o lungă perioadă în care nimeni nu a știut ce face în America și cine este bărbatul din viața ei, fosta doamnă Columbeanu a dezvăluit identitatea acestuia și faptul că și el are un băiețel.

i111111gi111111g

Recent, Monica Gabor a postat o fotografie cu cel mic pe care îl consideră copilul ei, mai cu seamă că fiul lui Mr. Pink locuiește cu ei, în vila luxoasă din Malibu.

„T-I-M-P este cum copiii noștri silabisesc DRAGOSTE.', a scris Monica Gabor pe Instagram.

Monica a afirmat în repetate rânduri că ea și iubitul ei se înțeleg de minune și își cresc împreună copiii. De mai bine de un an, fiica lui Irinel Columbeanu s-a mutat alături de mama ei și își trăiește perioada adolescenței în paradisul californian.

Irina este foarte activă pe rețelele de socializare și postează des filmulețe cu activitățile sale de zi cu zi, spre deosebire de mama ei care preferă discreția.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:'Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor:„Eu am un singur rinichi’

Citește și: Andreea Mantea despre iubitul ei, după 5 ani de relație:„Iubesc și mă simt iubită la fel de intens!’

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul:„Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă’/ EXCLUSIV

Monica a renunțat inițial la custodia Irinei

Monica a plecat după divorțul de Irinel Columbeanu în America, unde l-a cunoscut pe Mr. Pink. În iulie 2011, apăreau primele poze cu aceștia arătându-și afecțiunea în public. Monica se pare că este o femeie foarte norocoasă, l-a cunoscut pe iubitul ei chinez la un eveniment caritabil și a fost dragoste la prima vedere.

Acesta este un om de afaceri foarte discret și modest, ce iubește simplitatea. Se pare că acest lucru s-a lipit și de Monica, care, de când s-a mutat în America, a devenit o doamna distinsă, simplă, ce se bucură de lux cu modestie și nu iese în evidență.

Deși Monica a renunțat la custodia Irinei atunci când ea era mică, este foarte activă în viața fetei. Ori de câte ori are ocazia o aduce în America pentru a petrece timp cu aceasta și se pare că micuța Irina Columbeanu se înțelege perfect cu fratele său vitreg.

Irina Columbeanu îi spune lui Mr. Pink ‘Daddy’

Irina Columbeanu se înțelege perfect cu fratele său vitreg, acesta devenindu-i cel mai bun prieten. Recent, Monica i-a răsfățat pe cei doi într-un parc de distracții, unde au încercat tot felul tiribombe periculoase. Nu le-a fost frică, ba chiar s-au distrat foarte tare, cei mici având o legătură strânsă.

Este posibil ca mama și fiica să fie unite o dată pentru totdeauna, Irinuca dorindu-și să se mute definitiv cu ei în America. „Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy’, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.’, mărturisea Monica Gabor într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton