Monica de la Angels, detalii despre relația cu Costi Ioniță, de la începutul carierei: „Eram niște copilițe, aveam 13 ani, iar el ne...”

 Dumba Gabriela
.

Monica de la Angels, detalii despre relația cu Costi Ioniță, de la începutul carierei. În anii 2000, trupa Angels era pe val, iar Monica și Raluca adunau mii de oameni la concerte cu piesa 'Așa-s băieții'. Monica își amintește acum acele vremuri și recunoaște că, atunci, Costi Ioniță le era ca un tată și le apăra de fanii obraznici, mai cu seamă că el a fost cel care a creat trupa Angels.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anii 2000, trupa Angels era nelipsită de pe afișele tuturor spectacolelor și din toate topurile muzicale. Monica, una dintre fetele care făcea parte din trupă, alături de Raluca, își amintește perioada lor de glorie și cum Costi se purta exemplar cu ele.

6155714161557141

Monica de la Angels, detalii despre relația cu Costi Ioniță, de la începutul carierei

Monica a povestit despre debutul muzical și despre șansa pe care Costi Ioniță, tăticul lor muzical, cel care a creat trupa Angels. Au avut o relație minunată de prietenie, însă în prezent nu prea mai țin legătura.

Da, am fost invenția lui Costi Ioniță. Mai vorbim de zilele noastre de naștere, ne urăm 'La mulți ani!, în rest nu prea am mai ținut legătura. Sunt tare mândră că mi-a acordat încredere, că m-a ales pentru trupa Angels.

Pe atunci eram niște copilițe, aveam 13 ani, iar el ne era ca un tată, ne-a dat sfaturi foarte bune, ne-a ținut la distanță de relele din show-biz, de fanii mai obraznici.

Sunt tare fericită că oamenii nu au uitat de trupa Angels, tinerii au început să afle despre hit-ul 'Așa sunt băieții', pe Internet.

Aveam un clip cotat cu milioane de vizualizări, dar nu știu ce s-a întâmplat. Și acum avem unul cu câteva milioane, piesa a fost compusă de Costi Ioniță. Am avut trei albume compuse de el', a spus Monica pentru Ego.ro.

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani:’Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu’

Citește și: Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu.Imaginile postate i-au surprins pe fani

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut

Cum creat Costi Ioniță trupa Angels

Monica recunoaște că n-ar fi ajuns în trupa Angels, dacă mama ei n-ar fi crezut în talentul ei.

'Eu îi mulțumesc lui Costi, căci datorită acestui proiect mi s-au deschis foarte multe uși, m-a ajutat foarte mult în viață, a crezut în mine. A făcut un casting la Constanța cu foarte multe fete, sincer m-am dus mai mult forțată de mama.

Eu nu voiam, mama mă certa să merg, pe atunci făceam dansuri, eram fâșneață. Costi m-a pus să cânt și o strofă de rap, să vadă dacă am ritm, lui îi trebuie foarte puțin să-și dea seama dacă ai talent. Am interpretat și o strofă rap din repertoriul Marijuana- La Familia.

Iar pe Raluca, Costi o știa, ea era cunoscută de la festivaluri, era deja în cărți. M-a anunțat că sunt câștigătoare chiar în acea zi, au fost cam 100 de fete, nu m-am așteptat. Costi ne-a văzut atât de potrivite pentru acest proiect, noi și semănăm foarte mult, toți credeau că suntem surori, eu am 1,67 m, ea e doar cu un pic mai scundă', a mai spus Monica Ene.

Cât câștigat fetele de la Angels pentru un concert

Monica mărturisește ar fi fost foarte bogată dacă ar fi economisit toți banii pe care i-a câștigat din muzică.

'Primeam pentru un spectacol cam 600 de dolari, maximum 800 de dolari. Mi-am bucurat familia cu orice. În ultimul an însă m-a rugat mama să fac ceva cu banii, că e păcat să îi irosesc, eu îi cumpăram surorii mele de la mall tot ce voia, cumva, da, se iroseau.

Mama niciodată nu m-a criticat, vedea cât de mult muncesc. Am reușit să cumpăr un apartament în Constanța, cu două camere. Apartamentul îl țin pentru fetiță, o să i-l las ei', a mai declarat Monica pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton