Monica Davidescu și Aurelian Temișan au aniversat 25 de ani de căsnicie. Cum țin piept "oamenilor care își bagă coada" și din ce motive se mai ceartă

 Dumba Gabriela
.

În zilele noastre, mai rar familii care rezistă de 25 de ani. Căsniciile se fac tot atât de repede pe cât se desfac, unele de pe o zi pe alta, iar fericirea în cuplu pare tot mai greu de atins. Monica Davidescu și Aurelian Temișan au reușit asta, de 25 de ani de când sunt împreună, chiar dacă provocările exterioare nu sunt deloc ușoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Au aceeași vârstă, 48 de ani, și fac echipă bună, atât pe scenă, cât și acasă. De 25 de ani sunt împreună, iar de 14 formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Secretul lor este… că nu este nici un secret, ne asigură artiștii. Este nevoie doar de compatibilitate, maturitate și dorința de a merge împreună mai departe, cu bune și cu rele. Și cu multă dragoste, desigur.

„Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”, au declarat Monica și Temi, așa cum îl alintă ea, pentru Click!.

De la ce se ceartă? „Achiziții de lucruri nefolositoare!”, dezvăluie cei doi.

Monica și Aurelian au o fiică, Dora, în vârstă de 10 ani, care îi completează perfect.

„Dorei îi dau libertatea să fie copil și să aleagă singură ce va urma să facă în viață. Evident că nu poate sări peste activitățile  părinților și că participă involuntar la ele cu toate cunoștiințe primite apriori. Fiind activități pe care le cunoaște bine (o lectură, o repetiție de text, o filmare live în direct cu o televiziune, înregistrarea unei piese sau a unui interviu, filmarea unui videoclip) îi sunt mai dragi decât orele de cursuri online sau multele ore pe care trebuie să le petreacă în efectuarea temelor. Școala online devine povară pentru părinți, deoarece acum aceștia împart în egală măsură responsabilitatea cu învățătorul, care are nevoie de tot sprijinul pentru ca elevul să înțeleagă exact informația, care altfel e mult mai bine primită în clasă, la școală.”, spune Monica.

Monica-Davidescu-5Monica-Davidescu-5

„Noi încercăm să îi fim alături în mod constant și să nu îi lipsească timpul petrecut cu noi. Cred că e atașată de amândoi, că dacă vine vorba să ne ia apărarea e ca o leoaică, dar se joacă mai mult cu tatăl său, pentru că eu o tot bat la cap cu temele. În plus, în această vacanță de vară ea e plecată mai mult cu tatăl său, la mare sau munte, pentru că eu fiind la TNB în repetiții și spectacole nu pot pleca  după plac. Și acum te întreb eu: cui nu ii place să plece în vacanță liber de teme sau alte obligații, doar la joacă și distracție?”, mai spune actrița pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton