Monica Davidescu a împlinit 47 de ani, dar arată ca la 20. Cum se pregăteşte pentru nunta Andreei Bălan, căreia îi va fi naşă

 Dumba Gabriela
.

Pe 6 august, Monica Davidescu a împlinit 47 de ani, dar are aceeaşi siluetă ca la 20. Actriţa spune că se cântăreşte în fiecare zi şi nu-şi permite să depăşească o anumită greutate, iar pentru nunta Andreei Bălan, unde va fi naşă se pregăteşte intens.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor fi naşii Andreei BălanAurelian Temișan și Monica Davidescu vor fi naşii Andreei Bălan

Monica Davidescu a împlinit 47 de ani, dar are aceeaşi greutate de mulţi ani. S-a sărbătorit alături de soţul ei, Aurelian Temişan, şi de prietenii apropiaţi, într-o „atmosferă degajată, relaxantă şi cantantă', după cum şi-au anunţat fanii de pe Facebook.

„Familia şi prietenii adevăraţi mă susţin şi la bine, şi la greu', a postat Monica pe reţeaua de socializare.

Actriţa, care luna viitoare va fi naşa Andreei Bălan, mărturiseşte că nu-şi dă voie să depăşească o anumită greutate pe care şi-a impus-o, „mai ales că, după o anumită vârstă, încep să se depună kilogramele și e mai bine să fii atent'.

„Fac sport, mă întrețin, merg la yoga săptămânal și mă urc pe cântar zilnic. Eu mă mențin de mulți ani. Înainte de a da naștere copilului, m-am menținut la 54 și 56 de kilograme, după nașterea fetiței, m-am menținut la 56-58', declara Monica, la petrecerea VIVA!.

Artista Andreea Bălan (35 de ani) și George Burcea (31 de ani) vor face nuntă pe 15 septembrie, iar în aceeași zi o vor creștina și fiica pe mică, Clara (5 luni).  Cântăreaţa a anunțat, în revista VIVA!, că Monica Davidescu (46 de ani) și Aurelian Temișan (47 de ani) vor fi naşii lor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton