Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani. Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere: „Super experiență”

.

Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani. Luni, 12 decembrie, frumoasa actriță își sărbătorește ziua de naștere. În acest an, vedeta a ales să petreacă în afara țării și a postat câteva imagini pe rețelele de socializare. Impresionată de experiența de care a avut parte, Monica Bîrlădeanu scris și câteva rânduri în dreptul acestora. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Astăzi, Monica Bîrlădeanu împlinește 44 de ani și a ales să-și petreacă ziua de naștere în afara României. Pe rețelele de socializare, aceasta a împărtășit cu urmăritorii ei cteva imagini, în dreptul cărora a descris experiența de care a avut parte weekend-ul trecut. Se pare că actrița a hotărât să sărbătorească în avans și a ales ca destinație Ungaria.

Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și a cunoscut succesul atât în țară, cât și în străinătate. Cunoscută și sub numele de Monica Dean, vedeta de televiziune a debutat prima dată în industria de divertisment și activa ca model pentru diverse campanii publicitare.


Citește și: Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie, la 43 de ani:„Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani’

Citește și: De ce a vrut Monica Bîrlădeanu să se retragă din showbiz:'Treceam printr-o despărțire și…'

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…’

Citește și: Cine este logodnicul Cristinei Spătar.Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani


Se pare că Monica Bîrlădeanu și-a sărbătorit ziua de naștere în avans. Weekend-ul trecut, aceasta a fost în Budapesta și a vizitat Cafeneaua New York, considerată cea mai frumoasă din lume.

Birthday weekend la Budapesta. Super experiență, absolut divină, în ciuda vremii ploioase. Hotelul cu servicii impecabile, camere superbe, dar ce-a ramas cu mine, de fapt, a fost o atmosferă de Crăciun incredibil de frumoasă, caldă, cu mirosuri sublime, care-mi amintește perfect de The Plaza Hotel din NY (cel din Home Alone).Bineînțeles că am fost și la NY Cafe din interiorul hotelului, că doar tot social media a căzut de acord cum ca ar fi cea mai frumoasă cafenea din lume. Și sunt de acord: este!’, a transmis ea pe Facebook.


Cum se menține în formă actrița

Întrebată despre secretele frumuseții sale, Monica Bîrlădeanu a susținut că doarme în frig și apelează la diferite proceduri de înfrumusețare. În schimb, actrița a mprturisit că nu este adepta intervențiilor estetice.


„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe’, declara, în trecut, Monica Bârlădeanu pentru EGO.ro.

Sursa foto: Facebook