Monica Bellucci va filma in Romania

 Revista VIVA
.

Monica Bellucci va filma la Bucuresti alaturi de Rachel Weisz si Vanessa Redgrave pentru productia „The Whistleblowers', regizata de ucrainianca Larysa Kondracki, a declarat actorului Serghei Trifunovic, care face parte din distributia filmului, pentru cotidianul Blic, citat de Mediafax.

„Scenariul este bazat pe o poveste adevarata, a lui Kathryn (Rachel Weisz), functionar la biroul Organizatiei Natiunilor Unite din Bosnia, care descopera „piata Arizona”, in interiorul bazei militare KFOR, unde ziua se vand bratari si CD-uri, iar noaptea se face trafic de carne vie.

Monica Bellucci

Problema cea mai mare este ca soldatii din trupele ONU sunt implicati si castiga bani din aceasta afacere. Dupa ce descopera acest lucru, femeia este concediata. „Eu joc rolul singurului politist bosniac ce o ajuta”, declara actorul.

Productia „The Whistleblowers' va fi realizata de Studiourile MediaPro, urmand sa fie filmata in mai multe locuri din Bucuresti.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton