Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor din Vlad: "Le propun să mă pipăie, ăștia sunt sânii mei..."

.

În serialul Vlad, de la Pro TV, Monica Bârlădeanu a jucat rolul unei femei fatale, amanta personajului interpretat de Andrei Aradits. Actrița de 42 de ani a dezvăluit, recent, picanterii despre scenele de amor din Vlad și felul în care partenerii ei de sex de la filmări reacționează când o întâlnesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul carierei sale ca actriță, Monica Bârlădeanu a avut parte de multe roluri de femeie fatală, care sucește mințile bărbaților și stârnește pasiuni mistuitoare. Un astfel de rol a avut și în serialul „Vlad’, de la Pro TV, unde a jucat personajul Carla Dumitrache, amanta lui Ştefan Dragomir, personaj interpretat de Andrei Aradits (47 de ani).


Monica a vorbit deschis, în cadrul unui podcast, despre scenele picante de sex cu actorul Andrei Aradits și nu numai.

„De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze.


Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire’, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu’.

Citește și: Semnificația colierului purtat de Kate Middleton la funeraliile Prințului Philip.A aparținut și Prințesei Diana

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton:’M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit’


Citește și: Cum arată Adda, după ce a slăbit 9 kilograme. Nu a ținut dietă:Mănânc alimente fără…

DIETA cu care Monica Bârlădeanu arată la 42 de ani ca la 20

Nimeni nu-şi aminteşte ca Monica Bârlădeanu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, să fi fost vreodată plinuţă. De altfel, actriţa mărturiseşte că niciodată nu a avut mai mult de 5 kilograme în plus şi asta pentru că are tot timpul grijă la ceea ce mănâncă.


„Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară.

Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul, a spus Monica Bârlădeanu, într-un interviu acordat csid.ro.


Monica Bârlădeanu spune
că nu mănâncă niciodată dulciuri, acesta fiind unul dintre secretele care o ajută
să aibă o siluetă de manechin

„Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.


La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când’, a explicat actriţa,