Monica Anghel ține o dietă în care nu mănâncă nimic, chiar și 24 de ore: „Din martie am slăbit 7 kg”

.

Câte kilograme vrea să mai slăbească Monica Anghel. În ultimii ani, artista a trecut prin transformări spectaculoase. Aceasta a slăbit peste 30 de kilograme și este într-o formă de zile mari. Acum, aceasta a dezvăluit rezultatul la care vrea să ajungă, decizie luată în urma unei discuții cu medicul. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Monica Anghel a început lupta cu kilograme în plus din motive de sănătate. Aceasta a susținut că nu s-a văzut niciodată grasă și că a fost aspru criticată după ce a dat jos 30 de kilograme. În 2017, artista a suferit o operație la coloană, moment în care a decis să facă câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață. A început să mănânce mai sănătos și să facă mișcare fizică, iar rezultatele pe care le-a obținut sunt spectaculoase.

Câte kilograme vrea să mai slăbească Monica Anghel. În urma unei discuții cu medicul, artista a hotărât să mai scadă în greutate, până în momentul în care nu o să mai aibă „niciun fel de durere în articulație’.


Citește și: Cum a reacționat Monica Anghel, după ce a fost criticată că a slăbit 30 de kilograme:„Îmi spun că arăt îngrozitor’

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel pentru a s-și menține greutatea. La ce aliment a renunțat complet:„A fost alegerea mea’

Citește și: Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei, la un an și jumătate de la divorț: „Nu mă las!'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii:„Am invitat-o să ieșim și…’


Monica Anghel ține o dietă în care nu mănâncă nimic, chiar și 24 de ore

Artista a susținut că nu și-a propus să slăbească un număr fix de kilograme, ci va opri procesul de slăbire atunci când nu va mai avea niciun fel de dureri.

„Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit. Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană cel care m-a operat pe coloană. M-am dus la el și mi-a spus: Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva’.


În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă’, a declarat Monica Anghel, potrivit impact.ro.

Ce dietă ține artista

Monica Anghel a vorbit despre dieta pe care o ține în prezent. Aceasta a apelat la postul intermitent și a făcut o sesiune de detoxifiere la o clinică din Brașov.


„Fac fasting-ul acela de 20 de ore și câteodată de 24 de ore. Mănânc salată cu carne, salată cu pește, salată cu brânză, salată cu ouă. Când simt nevoia de ceva dulce, mănânc niște fructe, beau apă foarte multă: 2,5 l pe zi. În luna martie, am fost la  Brașov, la detox, și acolo am stat de vorbă cu doamna doctor Alina Spinean și ea mi-a recomandat să fac chestiunea aceasta și mi-a prins extraordinar de bine.

Din martie și până acum am slăbit cam 7 kg. Vreau să fie un mod de viață, pentru că mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Organismul nu mai are nevoie să consume energia ca să digere mâncarea și atunci am energie să fac o groază de alte lucruri’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Nu mai îmi bat capul cu ce spune lumea’

Cântăreața a fost aspru criticată după ce a slăbit 30 de kilograme. Aceasta a susținut că nu mai bagă în seamă comentariile negative, care au existat întotdeauna.


„Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Și să nu te enervezi pe ele, pentru că oricum nu le poți schimba. De asta sunt și foarte relaxată și nu mai îmi bat capul cu ce spune lumea. Când eram grasă, de ce eram grasă? Acum când am slăbit, de ce am slăbit? Că am slăbit prea mult!  Chiar nu mă interesează’, a conchis aceasta.