Monica Anghel, detalii despre rolul ei din serialul Strada Speranței. Ce are în comun cu "Madam Goagăl"

 Dumba Gabriela
.

Monica Anghel a dat detalii despre rolul său din serialul Strada Speranței, care începe în curând la Kanal D. Totodată, artista a identificat lucrurile pe care le are în comun cu personajul său, Mia, alintată „Madam Goagăl”. Monica Anghel spune că are multe lucruri în comun cu Madam Goagăl.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel este unul dintre personajele centrale ale serialului Strada Speranței' care va începe pe 7 mai, la 20:00, la Kanal D. Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe Strada Speranței', drept Madam Goagăl', pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor absolute'.

32-132-1

Ce are în comun Monica Anghel cu Mia, „Madam Goagăl”, din serialul Strada Speranței

Mia știe tot ce se petrece în cartier, în casele oamenilor, dar și în paturile lor, nu scapă nimic și nu iartă, de asemenea, nimic.

Bârfa este hrană zilnică pentru Mia, iar căsnicia ei cu Viorel (interpretat de Ovidiu Niculescu), interlopul de cartier, patron de service auto, îi potențează toate apucăturile'. Dacă apare o ceartă între vecini, Mia și Viorel sunt și ei acolo să pună gaz pe foc.

Dacă ar fi să am caut ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață. Și eu sunt. În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine',  a spus Monica Anghel despre personajul pe care îl interpretează exemplar, în Strada Speranței'.

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Doru Todoruț are o nouă iubită, după despărțirea de Irina Baianț!Primele imagini cu femeia care îi stă alături celebrului artist 

Citește și: Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6.Ce reguli trebuie să respecte concurenții pentru a ajunge acolo

Monica Anghel joacă în serialul Strada Speranței alături de Ovidiu Niculescu

Recent, Monica Anghel și Ovidiu Niculescu au făcut iureș în platoul de la Dimineața cu noi', intrând costumați chiar în personajele pe care le interpretează (soții Mia și Viorel Teodorescu) și purtându-se ca atare.  Cei doi au venit cu doză uriașă de bună dispoziție și le-au dezvăluit telespectatorilor câte ceva din atmosfera care domină în familia Teodorescu', dar și pe Strada Speranței.

 Doamne, dar ce bucurie mi-a făcut mie Viorel, că a vorbit cu tine, mai Bursucule … (…) Numai zile fripte îmi face Tamara asta (o frumoasă basarabeancă, rol interpretat de Lia Sinchevici); asta îi face ochi dulci lui Viorel, ce n-ai văzut! Dar stai că mai apare una, pe parcurs, o blondă … dar, mă rog, trebuie să va uitați să vedeți ce și cum…', ne-a îndemnat doamna Mia, personajul interpretat de Monica Anghel.

Ovidiu Niculescu a răspuns provocării lansate de Bursucu și a povestit traseul sinuos al devenirii' lui Viorel, un personaj descurcăreț, care face legea și mai ales fărădelegea' pe Strada Speranței.

Noi am dus-o greu, pe vremea lui Ceașcă, am fost milițian, plutonier, era greu… lucram cu cazuri adevărate… După aia a venit Revoluția și m-am , m-am privatizat, mi-am deschis un service auto, împreună cu iubirea vieții mele, soarele meu, doamna Mia… (…) La noi pe Strada Speranței, funcționează totul bine', a spus actorul aflat în pielea personajului Viorel.

În serialul Strada Speranței', Mia și Viorel Teodorescu dețin un mic magazina alimentar de cartier și un service auto, în curtea casei în care locuiesc. Au pornit-o de jos făcând comerț ilegal cu blugi și țigări, în anii ‘90, iar acum Viorel este un mic mafiot de cartier.

Mia este atotștiutoarea' care se hrănește cu bârfa din jur. Știe tot ce mișcă în comunitate, iar dacă lucrurile sunt prea liniște, pune paie pe foc pentru a întreține atmosfera.

Despre ce este vorba în serialul Strada Speranței, în care joacă Monica Anghel

Strada Speranţei', serialul de comedie urbană care stârneşte râsul în hohote, le va face românilor mai frumoase serile de weekend.

Povestea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăși telespectatorii. Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă permanentă de conflicte, dar şi multă comedie.

Producţia, o adevarată desfăşurare de forţe, beneficiind de o distribuţie de excepţie, va avea premiera sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, şi va putea fi urmarită în fiecare sâmbătă şi duminică seară.

Din distribuţia serialului fac parte actori mari, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up.

Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea alcătuiesc o parte din galeria de actori ai acestei producţii impresionante.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton